Geen nieuwe meldingen

Doos met theebloemen

Doos met theebloemen

Tot 58% korting.
€ 21,90
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze fascinerende theebloemen in houten kisten of dozen met magnetische sluiting zijn een mooi geschenk voor fijnproevers.

Product-details

De ‘bloeiende’ theeën van Creano onthullen al hun schoonheid wanneer ze worden geplaatst in een theepot. De bloeiende theebloemen bevatten natuurlijk verbonden bloemen die niet alleen de aroma’s van fijne theeën in warm water afgeven, maar ook mooie bloemen laten bloeien.

Het assortiment bevat theebloemen met variaties van witte en zwarte thee. In een exclusieve doos van 6 theebloemen of in houten kisten met 12 theebloemen met of zonder geschenkdozen met theepot (500 ml.) en theekopjes (200 ml.).

Theebloemen

  • Set 1: 6 witte theebloemen in een exclusieve, magnetische doos
  • Set 2: 6 zwarte theebloemen in een exclusieve, magnetische doos
  • Set 3: 12 witte theebloemen in zes soorten in een houten kist
  • Set 4: 6 witte theebloemen en een glazen theepot van 500 ml.
  • Set 5: 12 zwarte theebloemen in drie soorten in een houten kist
  • Set 6: 6 zwarte theebloemen en een glazen theepot van 500 ml.
  • Set 7: bundel van optie 1 en 2
  • Set 8: bundel van optie 1 en 4
  • Set 9: 6 witte theebloemen in een standaard doos, 1 glazen theepot van 500 ml., 2 glazen theekopjes met deksel en schotel
  • Set 10: bundel van optie 3 en 4

Ingrediënten witte theebloemen:

Witte thee (minstens 95%), pioenrozen (1-5%), goudsbloem, roos (Damascena, Jasmine, Rose (Centifolia)), (1-5%)

Ingrediënten zwarte theebloemen:

Zwarte thee (minstens 95%), bloemen (1-5%) goudsbloem, roos (Damascus, jasmijn, lavendel)

*In exclusieve dozen met magnetische sluiting en houten kisten * Bloeiende thee in geschenkdozen met theepotten en theekopjes * Beschikbaar in zwarte en witte theesmaken * Hoge kwaliteit * De bloeiende thee kan meerdere keren worden gebruikt * Mooie theepot * De theebloemen zijn samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten (witte thee en natuurlijke bloemen) * 500 ml. glazen theepot van Creano is handgemaakt, hittebestendig, handig voor vaatwasser en magnetron * Theebloemen kunnen een lange tijd trekken zonder bitter te worden * Handgebonden en verfijnd met natuurlijke bloemen zoals jasmijn, roos en goudsbloem * Een theebloem kan tot 3 keer gebruikt worden

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.