Geen nieuwe meldingen

CrossFit Keistad

Neonweg 14, Amersfoort

5 / 10-rittenkaart of 1 maand onbeperkt CrossFit bij CrossFit Keistad

Kies optie

In een Notendop

Werk met CrossFit aan je lichaam en conditie, met uitdagende lessen waarin je al je spieren benut.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een 5-rittenkaart CrossFit (waarde € 75)
  • € 34,99 voor een 10-rittenkaart CrossFit (waarde € 150)
  • € 34,99 voor een 1 maand onbeperkt CrossFit (waarde € 75)

CrossFit is geschikt voor iedereen, van beginner tot gevorderde. Of hoe CrossFit Keistad het zegt: ‘‘je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, maar je moet wel beginnen om fit te worden.” CrossFit is een manier van fitness die o.a. gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Tijdens de lessen ben je 100% functioneel bezig, waardoor je elke keer weer een stap verder komt. Op deze manier werk je doelgericht aan spieropbouw en je conditie.

Kijk hier voor het CrossFit-rooster.

Wat je moet weten

Geldigheid: plan je eerste les binnen 3 maanden vanaf het moment van aankoop, daarna gaat je maand onbeperkt CrossFit in of is de rittenkaart nog 2 maanden geldig (afhankelijk van je gekozen optie) op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@crossfitkeistad.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: de eerste les is een introductie/proefles om te kijken welk niveau je aankan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over CrossFit Keistad

Trainen bij CrossFit Keistad gebeurt onder toezicht en met begeleiding van ervaren instructeurs. Zij motiveren en inspireren je en zorgen ervoor dat je alles eruit haalt wat erin zit. De kracht van CrossFit Keistad is dat het niveau langzaam wordt opgebouwd. Bij CrossFit Keistad wordt er voornamelijk getraind met eigen lichaamsgewicht. Door kritisch naar elke beweging te kijken kunnen zo verkeerde bewegingen en daarmee blessures worden voorkomen. Naast CrossFit ben je er ook aan het juiste adres voor weightlifting en powerlifting.