Geen nieuwe meldingen

Scherpemaat 6, Meppel

5- of 10-rittenkaart CrossFit bij CrossFit Meppel

Tot 72% korting.
Kies optie

In een Notendop

Training waarbij je gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert, toegankelijk voor alle leeftijden met elk conditieniveau.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een 5-rittenkaart CrossFit (waarde € 62,50)
  • € 34,99 voor een 10-rittenkaart CrossFit (waarde € 125)

CrossFit is een fitnessmethode waarbij je gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert. De training is toegankelijk voor iedereen, alle leeftijden en elk conditieniveau, en speciaal gecreëerd zodat je zo snel mogelijk fit en gezond kan worden.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je rittenkaart. Deze is na inwisseling onbeperkt geldig op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: via e-mail op info@crossfitmeppel.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Alleen voor nieuwe leden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over CrossFit Meppel

Bij CrossFit Meppel kan je dagelijks CrossFit doen, of zelf trainen tijdens open trainingen. De ervaren instructeurs begeleiden je door het palet aan oefeningen dat een CrossFit-training rijk is: van gewichtheffen tot oefeningen met touwen, dumbells, barbells en roeiers. Het is ook mogelijk om voedingsadvies te krijgen.

CrossFit Meppel

Fitnessles, Crossfit