Geen nieuwe meldingen

IJsselmeerweg 100, Naarden

1 tot 3 maanden onbeperkt lessen bij Crossfit Naarden

Tot 77% korting.
Kies optie

In een Notendop

Neem binnen je periode zo veel lessen als je wil en ga helemaal los met deze veelzijdige sport, waarbij al je spieren aan bod komen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 maand onbeperkt crossfit (waarde € 75)
  • € 29,99 voor 10-rittenkaart voor crossfit (waarde € 125)
  • € 49,99 voor 3 maanden onbeperkt crossfit (waarde € 225)

Je kan in 1, 2 of 3 maanden zo veel lessen nemen als je wil. Bekijk hier het lesrooster: crossfitnaarden.nl/naarden/lesrooster/. Per persoon wordt gekeken voor een passende invulling van de oefeningen op een niveau dat je zelf aankan en genoeg uitdaging biedt. Je begint altijd met 2 beginnerslessen, hierna gaat je maand/ 10-rittenkaart/ 3 maanden in.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop je groupon in voor je rittenkaart of 1 of 3 maanden sporten. Na inwisseling is je 1 e 3 maanden onbeperkt sporten nog 4 maanden geldig en je 10 rittenkaart nog 2 maanden geldig op alle dagen van de week."
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op http://crossfitnaarden.nl/contact/, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: niet geldig voor bestaande CrossFit Naarden leden. Om van de deal gebruik te maken, moet je langer dan 6 maanden geen lid zijn geweest van CrossFit Naarden. Alleen geldig voor de vestiging IJsselmeerweg 100 te Naarden. De rittenkaart is persoonsgebonden. Je kan op crossfitnaarden.nl/naarden/lesrooster/ het lesrooster zien en je voor de lessen zo vaak inschrijven als je wil. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over CrossFit Naarden (Gym Naarderbos)

Op een avontuurlijke locatie in het Naarderbos kan je bij Crossfit Naarden terecht voor CrossFit, bootcamp-lessen in een natuurrijke omgeving en de zogenaamde WOD's, wat staat voor Workout of the Day. Er wordt voor elke dag een ander programma samengesteld, waardoor je nooit dezelfde training uitvoert. Daarnaast wordt er gewerkt met verschillende materialen en elementen. Zo kan je je lichaam en conditie op alle vlakken uitdagen en sterker maken. Er worden zowel indoor- als outdoor-activiteiten aangeboden. CrossFit Naarden is direct aan de A1/A6 gelegen en beschikt over een ruimte waar je jezelf op kan frissen, een horecagelegenheid waar je iets eet of drinkt en een ruime parkeerplaats.

CrossFit Naarden

Sportschool, Sportclub