Geen nieuwe meldingen

CrossFit Naarden (Gym Naarderbos)

Onbeperkt sporten of een rittenkaart bij CrossFit Naarden (Gym Naarderbos) in Naarden

Resterende tijd beperkt!
Tot 83% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ontwikkel kracht, word fitter, werk aan je conditie of val af met een breed aanbod aan sporten in het frisse en zuurstofrijke Naarderbos.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

  • Onbeperkt sporten of een 10-, 15- of 20-rittenkaart
  • Kies uit verschillende sporten zoals CrossFit, kickboks-zaktraining, krachtsport, hardlopen, bootcamps en meer
  • Trainen binnen in of buiten rondom CrossFit Naarden’s professionele gym in het Naarderbos
  • Met intensieve en persoonlijke begeleiding
  • Behalve met sporttraining helpen de professionals van CrossFit Naarden je ook graag met het opbouwen van een gezond voedingspatroon

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor onbeperkt sporten of een 10- 15 of 20-rittenkaart. Na inwisseling is je 10-rittenkaart nog 2 maanden geldig, je 15-rittenkaart nog 3 maanden geldig en je 20-rittenkaart nog 4 maanden geldig op alle dagen van de week. Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren online via http://crossfitnaarden.nl/slides/meld-je-aan-voor-een-proefles-2/. Met gebruik van de grouponcodes krijg je een account, o.v.v. Groupon.
Meer info: niet geldig voor bestaande CrossFit Naarden- of Gym Naardenbos-leden. Om van de deal gebruik te maken, moet je langer dan 12 maanden geen lid zijn geweest. De rittenkaarten zijn persoonsgebonden. Niet geldig in combinatie met andere acties. Schrijf je via http://crossfitnaarden.nl/naarden/conceptlesrooster/ in voor de lessen van je keuze. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over CrossFit Naarden (Gym Naarderbos)

Op een avontuurlijke locatie in het Naarderbos kan je bij Crossfit Naarden terecht voor CrossFit, bootcamp-lessen in een natuurrijke omgeving en de zogenaamde WOD's, wat staat voor Workout of the Day. Er wordt voor elke dag een ander programma samengesteld, waardoor je nooit dezelfde training uitvoert. Daarnaast wordt er gewerkt met verschillende materialen en elementen. Zo kan je je lichaam en conditie op alle vlakken uitdagen en sterker maken. Er worden zowel indoor- als outdoor-activiteiten aangeboden. CrossFit Naarden is direct aan de A1/A6 gelegen en beschikt over een ruimte waar je jezelf op kan frissen, een horecagelegenheid waar je iets eet of drinkt en een ruime parkeerplaats.

CrossFit Naarden (Gym Naarderbos)

Sportschool, Sportclub
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.