Geen nieuwe meldingen

CrossFit Zeeburg

5-rittenkaart CrossFit voor beginners, waarvan 2 cursus-lessen, bij CrossFit Zeeburg

Tot 63% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ontdek de basisbeginselen en -bewegingen van CrossFit tijdens twee cursus-lessen (twee eerste ritten van je kaart).

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

De deal

  • € 19,99 voor een 5-rittenkaart CrossFit voor beginners, waarvan 2 cursus-lessen (waarde € 55)

CrossFit is een fitnessmethode voor je hele lichaam die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek samenbrengt in één trainingsvorm. Deze volledige workout draait om steeds afwisselende functionele bewegingen, oefeningen en trainingen met een hoge intensiteit, zodat je lichaam niet went aan één bepaalde beweging en zich blijft ontwikkelen. Je maakt bij CrossFit gebruik van barbells, dumbbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull-up bars en je wisselt af met omgevingen, gewichten, tijd, materiaal, etc.

De oefeningen zijn vergelijkbaar met bewegingen die je in je dagelijks leven maakt. Denk aan duwen, (op)trekken, door je knieën buigen, tillen, stoten, werpen, rennen en springen. Het doel is je uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, lenigheid, balans en nauwkeurigheid te verbeteren. CrossFit is toegankelijk voor iedereen - alle leeftijden en elk conditieniveau - en elke oefening is naar jouw persoonlijke niveau aan te passen. Crossfit is speciaal gecreëerd om zo snel mogelijk fit en gezond te worden.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail naarinfo@crossfitzeeburg.com, o.v.v Groupon Beginnerscursus.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Alleen geldig voor beginners. Kijk voor het actuele rooster op crossfitzeeburg.com/schedule/. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over CrossFit Zeeburg

Bij CrossFit Zeeburg op de Cruquiusweg kan je terecht voor fanatieke CrossFit-lessen om helemaal in shape te komen. Er is een dagelijkse WOD, oftewel Workout Of the day, maar er worden bijvoorbeeld ook elke week yogalessen, gymnastics- en handstand-les gegeven. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij deze school voorop, iets dat je terugziet in het formaat van de groepen: maximaal 12 personen per WOD, begeleid door een coach.

CrossFit Zeeburg

Sportschool, Fitnessles, Crossfit
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.