Geen nieuwe meldingen

2 locaties

Botuline-toxine: ga rimpels te lijf in 1-3 zones bij Crown Clinics in Bilthoven en Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Botuline-toxine is onder meer geschikt om frons- en voorhoofdrimpels en kraaienpootjes te lijf te gaan en wenkbrauwen te liften.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net zoals je je lief af en toe wat extra aandacht geeft door een uitgebreide maaltijd voor te schotelen, of een kaviaarmasker op zijn of haar gezicht te smeren in plaats van tandpasta, kan jouw gezicht ook af en toe wel wat mazzel hebben. Bekommer je in dit geval om je eigen gelaat met een botuline-toxinebehandeling bij Crown Clinics.

Kies uit 3 opties

  • € 79,99 voor een botuline-toxinebehandeling voor 1 zone
  • € 129,99 voor een botuline-toxinebehandeling voor 2 zones
  • € 179,99 voor een botuline-toxinebehandeling voor 3 zones

Botuline-toxine is een middel om spieren te laten ontspannen en wordt onder meer ingezet bij frons- en voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Fronsrimpels kunnen ontstaan bij het aanspannen van de spieren die zich tussen de wenkbrauwen boven de neus bevinden. Kraaienpootjes zijn meestal de eerste rimpels die we ontwikkelen rondom de zijkant van de ogen. Door botuline-toxine te injecteren wordt de zenuwimpuls die voor samentrekking zorgt tijdelijk geremd. Dit heeft tot doel rimpels te verminderen of preventief te behandelen.

Voor deze deal kan je de volgende gebieden (zones) laten behandelen:

  • Frons
  • Voorhoofd
  • Kraaienpootjes
  • Wenkbrauwen liften

Als je kiest voor de opties met twee of drie zones, worden deze in één behandeling uitgevoerd. Het resultaat is doorgaans een week later zichtbaar en blijft dat gemiddeld 3 maanden.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren telefonisch op 0302 282 664 of op 0651 196 286, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimumleeftijd: 18 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Crown Clinics

Mevrouw Shapiro, arts van Crown Clinics, is gespecialiseerd in behandelingen met botuline-toxine en filler-injecties om tekenen van veroudering in het gezicht te verminderen. Deze behandelingen worden uitgevoerd in Amsterdam-Buitenveldert en in Bilthoven, tussen Utrecht en Amersfoort.