sluit
TTD Launch

Cryo Beauty Hub Amsterdam

2 locaties

Vet verliezen met cavitatie-behandelingen bij Cryo Beauty Hub Amsterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 1-4.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Pak cellulite en hardnekkig vet op armen, benen, buik, zadeltassen, billen of kin aan met vet ‘wegtrillende’ geluidsgolven.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Cavitatie-behandeling
  • Voor armen, benen, buik, zadeltassen, billen of kin
  • Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten

  • Cavitatie is ontwikkeld om cellulitis en overtollig vet kwijt te raken
  • Ultrasone geluidsgolven worden ingezet om vetcellen af te breken
  • Afgebroken vetcellen verlaten vervolgens op natuurlijke wijze je lichaam

  • Een afspraak inplannen kan op elke dag van de week
  • De behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen of personen met epilepsie, pacemakers en/of besmettelijke huidaandoeningen

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 341 8373, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of personen met epilepsie, pacemakers en/of besmettelijke huidaandoeningen. Alle behandelingen moeten binnen de geldigheid van de groupon vallen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cryo Beauty Hub

Cryo Beauty Hub aan de Zeilstraat in Amsterdam-Zuid is een toevluchtsoord als je behoefte hebt aan bijvoorbeeld een manicure, pedicure of gezichtsbehandeling. Van 20-minuten-sessies tot deluxe opties, beauty-behandelingen zijn er in overvloed. De naam Beauty Hub is daarom ook meer dan terecht. Maar waar komt die Cryo dan vandaan? Dat is een afkorting voor cryolipolyse, een behandeling die ontwikkeld is om plaatselijk vet te verwijderen met behulp van koelingstechniek. Let wel, deze techniek is geen shortcut om snel veel gewicht te verliezen, hij is bedoeld voor figuurcorrectie. Denk aan vetophopingen rondom de buik die maar niet weggaan. Zie het als een aanvulling op je gezonde levensstijl of sportschema. Cryo Beauty Hub zegt graag een oase van rust in onze levendige hoofdstad te zijn. Een oase van rust zonder massages en hamam is slechts een oase en daarom kan je bij deze hub ook terecht voor o.a. hotstone- en aroma-oliemassages én is er een sauna en een stoomcabine. Je leest het goed: als je zin hebt in een dagje wellness, zit je hier ook goed.