Geen nieuwe meldingen

2 locaties

Vet verliezen door vet bevriezen: cryolipolyse voor 1-4 zones bij Cryo Beauty Hub in Amsterdam

Resterende tijd beperkt!
Kies optie

In een Notendop

Pak vet dat lastig verdwijnt aan met een bewezen figuurcorrigerende behandeling die ontwikkeld is om vetcellen af te koelen en af te voeren.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
J
Josephine
7 beoordelingen3 beoordelingen
juli 24, 2020
Ik ben goed geholpen.
G
Giuseppe
4 beoordelingen2 beoordelingen
juli 18, 2020
Uitstekend, leuk personeel
C
Chantal
3 beoordelingen1 beoordelingen
juli 24, 2019
Perfect
A
Anja
2 beoordelingen1 beoordelingen
juli 7, 2019
Goede service
A
AndrewTOP REVIEWER
9 beoordelingen5 beoordelingen
juni 30, 2019
Mooi en elegante uitstraling, prima gastvrijheid. Ik ga nog een keer.
N
Nirmilla
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 27, 2019
Goed service en heel aardig. Ze vertelde over de behandeling en het effect hiervan. De behandeling is goedkoper dan een groepon bon. Ik ga zeker terug.
T
tonHELPFUL REVIEWER
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 27, 2019
Groupon deal is duurder dan hun eigen deal?
A
Ann
2 beoordelingen2 beoordelingen
april 9, 2019
Prima zaak
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

 • Cryolipolyse-behandeling van 1-4 zones*
 • Per zone duurt een behandeling gemiddeld 15 minuten
 • Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam
 • Een aanvullende methode op een paar kilo’s kwijt te raken

 • Je kan kiezen uit de volgende zones:
  • Armen
  • Benen
  • Billen
  • Buik
  • Zadeltassen (lovehandles)

*Let op: als je kiest voor 3 of 4 zones kun je alleen terecht bij de vestiging aan de Zeilstraat.

Op zoek naar een alternatief voor sporten? Een cryolipolyse-behandeling bij Cryo Beauty Hub in Amsterdam kan een gezonde levensstijl natuurlijk niet vervangen, maar kan wel een aanvulling zijn wanneer je een paar kilo’s kwijt wil. Deze makkelijke manier om af te vallen helpt je een handje in de strijd tegen de kilo’s. Bovendien is deze hulp bij afvallen in Amsterdam binnen handbereik, omdat deze hier nu met korting te boeken is. Handig om op een laagdrempelige manier een keer kennis te maken met cryolipolyse. En natuurlijk met de specialisten van Cryo Beauty Hub die voor deze behandeling hun hand niet omdraaien.

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren telefonisch op 020 341 8373 voor locatie Zeilstraat of 020 331 6651 voor locatie Kinkerstraat, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: let op: als je kiest voor 3 of 4 zones kun je alleen terecht bij de vestiging aan de Zeilstraat. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cryo Beauty Hub

Cryo Beauty Hub, gevestigd in Amsterdam en Utrecht, is een toevluchtsoord als je behoefte hebt aan bijvoorbeeld een manicure, pedicure of gezichtsbehandeling. Van 20-minuten-sessies tot deluxe opties, beautybehandelingen zijn er in overvloed. De naam Beauty Hub is daarom ook meer dan terecht. Maar waar komt die Cyo dan vandaan? Dat is een afkorting voor cryolipolyse, een behandeling die ontwikkeld is om plaatselijk vetc permanent te verwijderen met behulp van koelingstechniek. Let wel, deze techniek is geen shortcut om snel veel gewicht te verliezen, hij is bedoeld voor figuurcorrectie. Denk aan vetophopingen rondom de buik die maar niet weggaan. Zie het als een aanvulling op je gezonde levensstijl of sportschema.

Cryo Beauty Hub zegt graag dat ze een oase van rust in de hoofd- en Domstad zijn. Een oase van rust zonder massages en hamam is slechts een oase en daarom kan je bij deze hub ook terecht voor o.a. hotstone- en aroma-oliemassages én is er een sauna en een stoomcabine. Je leest het goed, als je zin hebt in een dagje wellness zit je hier ook goed.

Cryo Beauty Hub

Natuurgeneeskunde, Cryotherapie, Medisch