Cryo Beauty Hub

Gericht vet kwijtraken met "Full Body Slim" cavitatie-behandelingen bij Cryo Beauty Hub Utrecht

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 76% korting.
Kies optie

In een Notendop


Laat ultrasone geluidsgolven afrekenen met ophopingen van vet op specifieke plekken zoals je buik, billen, armen, benen en love handles.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Net als bij een wedstrijd “Over zoveel mogelijk punaises rennen” is het bij gewicht verliezen voor de strandvakantie ook een kwestie van vroegtijdig vet kwijtraken, al kan je daarbij af en toe best wat hulp gebruiken. Prik een datum voor een afspraak bij Cryo Beauty Hub.

Kies uit 3 opties

  • € 59,99 voor 1 “Full Body Slim” cavitatie-behandeling met ultrasound (waarde € 195,50)
  • € 99,99 voor 2 “Full Body Slim” cavitatie-behandelingen met ultrasound (waarde € 391)
  • € 139,99 voor 3 “Full Body Slim” cavitatie-behandelingen met ultrasound (waarde € 742,50)

Cavitatie is een alternatief voor liposuctie. De behandeling is ontwikkeld om cellulitis en overtollig vet kwijt te raken op plekken waar dat normaal gesproken lastig verdwijnt - heel gericht en zonder chirurgische ingreep. Ultrasone geluidsgolven brengen vetophopingen aan het trillen om ze te laten imploderen (het “cavitatie-effect”). Het vrijgekomen vet kan je lichaam vervolgens op een natuurlijke manier verlaten, via de lymfekanalen, de bloedbaan en de lever. De behandeling duurt ongeveer 25 minuten. Van tevoren bespreek je je wensen met de behandelend specialist. De behandelbare zones zijn:

  • Armen en benen
  • Buik
  • Zadeltassen ofwel lovehandles
  • Billen

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 030 276 1824, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig in de vestiging in Utrecht. Let op: niet iedereen kan deze behandeling ondergaan. Check http://cryobeautyhub.com/ultrasonic-cavitation/ voor contra-indicaties en raadpleeg bij twijfel je huisarts of de behandeling geschikt voor je is. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cryo Beauty Hub


Naar Cryo Beauty Hub aan de Nachtegaalstraat in Utrecht ga je voor ontspanning en schoonheid. Je kan hier niet alleen terecht voor cryolipolyse-behandelingen die al een plek in de bedrijfsnaam veroverden, maar ook voor zorg voor je nagels, gezicht en algehele welzijn. Zo kan je kiezen uit diverse massages, zoals een hotstone-massage, om je lijf in serieuze ontspanning te brengen. Je huid kan je laten verzorgen door middel van een gezichtsbehandeling, eventueel met epileren of verven van je wenkbrauwen. En Cryo Beauty Hub aan de rand van het Utrechtse centrum is nogal goed bereikbaar, vooral per fiets en bus.

Cryo Beauty Hub

Cosmetische behandelingen, Behandeling van cellulitis, Gewichtsverlies
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.