Cryo Beauty Hub

Vet verliezen door vet bevriezen: cryolipolyse voor 1-4 zones bij Cryo Beauty Hub in Amsterdam

Resterende tijd beperkt!
Tot 69% korting.
30+ gekocht
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

In een Notendop


Pak vet aan met een bewezen techniek, zonder dat je huid, spieren of zenuwen worden aangetast.

Wat je krijgt


Kies uit 4 opties

  • € 59 voor 1 cryolipolyse-behandeling van 1 zone (waarde € 145,50)
  • € 99 voor 1 cryolipolyse-behandeling van 2 zones (waarde € 291)
  • € 139 voor 1 cryolipolyse-behandeling van 3 zones (waarde € 436,50)
  • € 179 voor 1 cryolipolyse-behandeling van 4 zones (waarde € 582)

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat. Een behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Je kan kiezen uit de volgende zones:

  • Armen
  • Benen
  • Billen
  • Buik
  • Zadeltassen (lovehandles)

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 1 januari 2019 t/m 31 maart 2019 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 341 8373, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cryo Beauty Hub


De Cryo Beauty Hub, gevestigd in Amsterdam en Utrecht, is een toevluchtsoord als je behoefte hebt aan bijvoorbeeld een manicure of pedicure of een gezichtsbehandeling. Van 20-minuten-sessies tot deluxe opties, beautybehandelingen zijn er overvloed. De naam Beauty Hub is daarom ook meer dan terecht. Maar waar komt die cryo dan vandaan? Dat is een afkorting voor cryolipolyse, een behandeling om vetcellen permanent te verwijderen met behulp van koelingstechniek. Let wel, deze techniek is geen shortcut om snel veel gewicht te verliezen, het is bedoeld om de contouren oftewel lijnen van het lichaam te verbeteren. Denk aan vetophopingen rondom de buik die maar niet weggaan. Zie het als een aanvulling op je gezonde levensstijl of sportschema.

Cryo Beauty Hub zegt graag dat ze een oase van rust in de Dom- en in de hoofdstad zijn. Een oase van rust zonder massages en Hammam is slechts een oase en daarom kan je bij deze hub ook terecht voor o.a. hotstone- en aroma-oliemassages én is er een sauna en een stoomcabine. Je leest het goed, als je zin hebt in een dagje wellness zit je hier ook goed. In de sauna uiteraard op een handdoek, wel zo hygiënisch.

Cryo Beauty Hub

Medisch
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.