sluit
V-Day

Cryo Beauty Hub

Zeilstraat 19, Amsterdam

Vet verliezen door vet bevriezen: cryolipolyse voor 1-4 zones bij Cryo Beauty Hub in Amsterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 6-2.
Code toepassen

In een Notendop

Pak vet dat lastig verdwijnt aan met deze figuurcorrigerende behandeling die ontwikkeld is om vetcellen af te koelen en af te voeren.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
B
britt-marie
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 19, 2022
Ik ben heel goed geholpen vanmorgen door werknemer. Mevrouw nam de tijd voor mij en legde alles goed uit
L
lisabelle
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 2 out of 5 stars
september 28, 2021
Wilde mijn bovenbenen laten doen, want dat is zoals aangegeven 1 zone. Nu moest ik nog 40 bijbetalen aangezien zij vonden dat dit twee zones was. Dus wil je je benen OF armen laten doen, betaal je dus voor twee zones. Vind dat ze dit vooraf duidelijk moeten aangeven!

Over deze deal

 • Cryolipolyse-behandeling van 1-4 zones
 • Per zone duurt een behandeling gemiddeld 30 minuten
 • Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam

 • Keuze uit de volgende zones:
  • Armen
  • Benen
  • Billen
  • Buik
  • Zadeltassen (lovehandles)

Cryolipolyse

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via https://cryobeautyhub.com/chooselocation/, o.v.v. Groupon. Kies voor locatie Zeilstraat.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig bij de vestiging aan de Kinkerstraat in Amsterdam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cryo Beauty Hub

Cryo Beauty Hub aan de Zeilstraat in Amsterdam-Zuid is een toevluchtsoord als je behoefte hebt aan bijvoorbeeld een manicure, pedicure of gezichtsbehandeling. Van 20-minuten-sessies tot deluxe opties, beauty-behandelingen zijn er in overvloed. De naam Beauty Hub is daarom ook meer dan terecht. Maar waar komt die Cryo dan vandaan? Dat is een afkorting voor cryolipolyse, een behandeling die ontwikkeld is om plaatselijk vet te verwijderen met behulp van koelingstechniek. Let wel, deze techniek is geen shortcut om snel veel gewicht te verliezen, hij is bedoeld voor figuurcorrectie. Denk aan vetophopingen rondom de buik die maar niet weggaan. Zie het als een aanvulling op je gezonde levensstijl of sportschema. Cryo Beauty Hub zegt graag een oase van rust in onze levendige hoofdstad te zijn. Een oase van rust zonder massages en hamam is slechts een oase en daarom kan je bij deze hub ook terecht voor o.a. hotstone- en aroma-oliemassages én is er een sauna en een stoomcabine. Je leest het goed: als je zin hebt in een dagje wellness, zit je hier ook goed.