Geen nieuwe meldingen

Cryo Center

Hekelstraat 12, Alkmaar

1, 2 of 3 cryo anti-aging behandelingen voor mannen en vrouwen bij Cryo Center Alkmaar

Kies optie

In een Notendop

In combinatie met een gezonde levensstijl kan cryo anti-aging behandeling de huid verstevigen en zo huidveroudering tegengaan.

Over deze deal

Kies uit de volgende opties


  • € 39,99 voor 1 cryo anti-aging behandeling (waarde € 150)
  • € 74,99 voor 2 cryo anti-aging behandelingen (waarde € 300)
  • € 99,99 voor 3 cryo anti-aging behandelingen (waarde € 450)

Cryo anti-aging is een manier om de huid te verstevigen en rimpels op het gezicht, hals en de decolleté tegen te gaan. Deze nieuwe innovatie werkt met elektropolatie, die spieren in het gelaat verstevigen en rimpels verminderen door verklevingen los te maken. Voor de eerste behandeling krijg je een consult met de specialist om de behandeling te bepalen. Zowel mannen als vrouwen kunnen een cryo anti-aging behandeling volgen. Een gewenst resultaat kan na 4 of 5 behandelingen bereikt worden en je kan tot 3 behandelingen in 1 week laten doen.

Cryo Center Alkmaar


Cryo Center Alkmaar is specialist in huidverjonging, behandelingen tegen acné, cellulitis, couperose en rimpels. Om deze verschijnselen te verminderen wordt er gebruikgemaakt van Cryo-therapie, linfogei, transion, isogei en microgei. De cryo 21 wordt ingezet om vet te elimineren. Cryo Center is de officiele distributeur van de Cryo Anti aging apparatuur.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 072 512 6056, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe klanten. Voor de optie met 2 of 3 behandelingen, tijdens de eerste behandeling kies je de gewenste zone voor alle behandelingen en daar kan tussentijds niet in gewisseld worden. Er zijn gemiddeld 4 à 5 behandelingen nodig tot het gewenste resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cryo Center