sluit
TTD Launch

Di's

Weena 441B, Rotterdam

Cryolipolyse-behandeling van 35 minuten voor onderkin en/of 2 of 4 koppen bij Di's in Rotterdam

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode MOBILE. Eindigt 8-6.
Code toepassen

In een Notendop

Met cryolipolyse worden lokale vetophopingen gecontroleerd gekoeld om vetverlies mogelijk te maken.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • Cryolipolyse voor onderkin en/of 2 of 4 koppen
 • In Rotterdam
 • Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen; bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam
 • Wanneer je kiest voor een behandeling met 2 koppen, kun je 1 zone behandelen, met 4 koppen dus 2 zones
 • De zones die je kunt kiezen zijn:
  • Armen
  • Buik
  • Benen
  • Billen

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 18 jaar. Niet geldig op feestdagen. Online reserveren via di-s.nl/reserveren. Voor eventuele vragen kan er contact worden opgenomen via WhatsApp op 0641 911 359 of telefonisch op 0103 046 057. Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste afspraak. Na inwisseling heb je nog eens 6 maanden om de rest van de behandelingen af te nemen. De openingstijden zijn: dinsdag van 9.00 - 18.00 uur, woensdag van 8.30 - 14.30, donderdag van 9.00 - 18.00 uur, vrijdag van 9.00 - 19.00 uur en zaterdag van 9.00 - 18.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau.

Over Di's

In deze schoonheidssalon aan de Weena 441B in Rotterdam staat aandacht voor de klant centraal. Het is niet voor niets dat de slogan "For Inner & Outer Beauty" is. Je treedt allereerst binnen in een oase van geuren en kaarsen en vervolgens word je 'stevig' in de watten gelegd met producten op plantaardige basis. Bij Di's kan je terecht voor diverse beautybehandelingen, zo maak je hier onder meer een afspraak voor een ontspannende massage, gezichtsbehandeling, huidbehandeling met microdermabrasie of permanente ontharing met SHR.