sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 20% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

Beauty Clinic By Francoise

2 locaties

1 of 2 cryolipolyse-sessies op zone naar keuze bij Beauty Clinic By Francoise in Luik of Verviers

Kies optie

In een Notendop

Cryolipolyse-sessies zijn bedoeld om weer in vorm te komen en je huid te verstevigen.

Over deze deal

 • Cryolipolyse-sessie
 • Kom 1 of 2 keer langs
 • Je kan kiezen uit de volgende zones:
  • M: binnenkant armen of lovehandles
  • L: binnenkant dijen, buitenkant dijen of billen
  • XL: buik
 • Tussen iedere behandeling moet 4 tot 6 weken zitten
 • Eén sessie duurt gemiddeld 60 minuten

De cryolipolyse-sessie

In een cryotherapie-tank wordt vloeibare stikstof gebruikt om temperaturen tot wel -157 ºC te creëren. De extreme kou zorgt voor therapeutische voordelen, zoals het verminderen van ontstekingen, het verlichten van pijn en het verbeteren van de beweeglijkheid.

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop van maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Na je eerste behandeling heb je alle tijd om de overige behandelingen af te nemen.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar 1 extra te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0470 749 002,, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Tussen iedere afspraak moet 4-6 weken zitten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty Clinic By Francoise

Beauty Clinic By Francoise is een schoonheids- en welzijnscentrum met een vestiging in Luik en Verviers. Ze hebben een ruime keuze aan afslank-, schoonheids- en welzijnsbehandelingen. Denk aan lipolaser, IPL-ontharing en mesotherapie. De behandelingen worden uitgevoerd door een team van professionals die graag voldoen aan jouw behoeften en verwachtingen. Ze denken met je mee om zo jouw gewenste resultaat te kunnen bereiken.