Geen nieuwe meldingen

Culinaire Viswinkel Zeezout

De Loop 2, Oirschot

Waardebon van € 15 of € 25 voor het hele assortiment van Culinaire Viswinkel Zeezout

Kies optie

In een Notendop

Trakteer jezelf in de winkel op verse vis, schaal- en schelpdieren, warme gerechten, belegde broodjes, sauzen, soepen en traiteurartikelen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 7,50 voor een waardebon van € 15 geldig voor het gehele assortiment
  • € 12,50 voor een waardebon van € 25 geldig voor gehele assortiment

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Gebruiken: uitsluitend op vertoon en tegen inlevering van je afgedrukte groupon.
Meer info: geldig voor het hele assortiment in de winkel (m.u.v. alle wijnen). Je moet je waardebon in één keer gebruiken. Niet geldig i.c.m. andere acties. Niet inwisselbaar voor contanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Culinaire Viswinkel Zeezout

Zeezout bestaat inmiddels al 10 jaar en is de culinaire viswinkel van SVH Meesterkok Martien van Dingenen in winkelcentrum De Loop in Oirschot. De viswinkel heeft een ruim assortiment aan verse vissoorten en huisgemaakte traiteurartikelen. Twee maal per dag worden vanaf de visafslagen in Yerseke en Rotterdam dagverse visproducten aangeleverd bij Zeezout. Martien en Carien van Dingenen presenteren de verse vangst met veel passie in hun winkel in het pittoreske Kempische dorp Oirschot. Zeezout heeft ook heerlijke ambachtelijk bereide verse traiteurartikelen. De producten worden – vaak tijdens kookdemonstraties – bereid in het Kook College van Martien van Dingenen in hetzelfde pand. Bovendien verzorgen ze diners en/of buffetten aan huis. Dit kan voor 10 personen, maar 200 personen is ook geen probleem.