Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Tot 180 Kurkuma-tabletten van Turmeric 800

Kurkuma-tabletten

€ 29,90
€ 9,98
66% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze Kurkuma-tabletten kunnen helpen bij gewichtsverlies.

Product-details

  • Heeft antibacteriële en antivirale eigenschappen
  • Kan helpen de bloedsuikerspiegel in balans te houden
  • Draagt bij aan de werking van de maag
  • Vervaldatum: 12/07/2020

  • Voedingssupplement op basis van Kurkuma (Curcuma longa L., wortelstok), nuttig voor de gewrichtsfunctie, Kurkuma heeft ook anti-oxiderende eigenschappen en kan bijdragen aan de leverfunctie en spijsvertering
  • Kurkuma wordt traditioneel gebruikt door volksgeneeskunde om ontsteking en gewrichtspijn te verlichten
  • Geelwortel (Curcuma Longa) is een plant met erkende anti-oxiderende eigenschappen, behorend tot de familie van Zinziberaceae wordt het traditioneel gebruikt als specerij en als medicinale plant in de Chinese en Ayurvedische geneeskunde

Hoe te gebruiken?

  • 2 tabletten per dag (behandelingsduur: 2 weken per verpakking)

Ingrediënten

  • Kurkuma wortelstok poeder (Curcuma longa L.); vulstoffen: calciumcarbonaat en microkristallijne cellulose; gepregelatiniseerd zetmeel; antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren en siliciumdioxide

Let op: dit product is een voedingssupplement, geen medicijn, het is niet bedoeld om een ziekte te voorkomen, behandelen, genezen of diagnosticeren.

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Gratis. Houd rekening met 14 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Ni Va S N C Di Destro Franco E Masetto Loretta. Geregistreerd adres: Via Padova 56, Busa Di Vigonza, 35010, IT. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: lineadiet@libero.it.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn afkomstig van mensen die dit product hebben gekocht.
S
Steventop reviewer
6 beoordelingen6 beoordelingen
maart 7, 2021
Zie geen resultaat