Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

D-ICT Solutions

6 locaties

Klassikale ITIL-trainingen van D-ICT Solutions

Kies optie

In een Notendop

De opleiding is interessant voor ICT professionals, technisch beheerders en professionals en je volgt ‘m op een van de 10 locaties.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 249 voor een cursus ITIL® Foundation certificate fast track (waarde € 509,41)
  • € 359 voor een cursus ITIL® Foundation certificate (waarde € 1.197,90)

Information Technology Infrastructure Library, meestal afgekort tot ITIL, is ontwikkeld als een referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. ITIL is geen methode of model, maar eerder een reeks van good practices (goeie oplossingen uit de praktijk) en concepten. Daarnaast wordt een duidelijk klantgerichte benadering gehanteerd, vanuit een service- en end-to-end perspectief.

Je kan je cursus volgen op ‘e’en van de 10 locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Maastricht, Groningen, Utrecht, Apeldoorn en Zwolle

ITIL® Foundation Certificate fast track

Voor ervaren professionals die certificaten missen maar wel al veel over een onderwerp weten is het soms niet nodig om een gehele Foundation-training te volgen. Deze opleiding is interessant voor ICT-professionals, technisch beheerders en professionals voor wie deze cursus onder meer onderdeel is bij het behalen van het ITIL® Expert in IT Service Management.

Cursusduur/examen:
Je wordt na bestudering van het toegestuurde materiaal één dag of desgewenst twee dagdelen begeleid door een geaccrediteerde trainer. Tijdens deze dag(delen) kan je vragen stellen aan de trainer over onduidelijkheden en krijg je opdrachten en proefexamens om te oefenen. Deze dag wordt afgesloten met het officieel EXIN-examen bij D-ICT Solutions op locatie.

ITIL® Foundation Certificate

Deze cursus is interessant voor ICT-professionals, technisch beheerders en professionals voor wie deze cursus onder meer onderdeel is bij het behalen van het ITIL® Expert in IT Service Management Certificaat gebaseerd op ITIL® Versie 3.

Cursusduur:
3 dagen (1 blok, 3 dagen aaneen, naar keuze kan op de laatste dag ter afsluiting examen gedaan worden).

Bij aankoop van de cursus ITIL® Foundation Certificate krijg je ook 20% korting op vervolgcursussen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op 1 juli, 15 augustus, 23 september, 21 oktober, 3 november en 2 december 2016
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief examenkosten € 277,09.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via groupon@dictsolutions.com.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Neem je identiteitskaart mee naar het examen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over D-ICT Solutions

Opleidingsinstituut & Consultancy Bureau D-ICT levert wereldwijd trainingen op het gebied van management, ICT en meer. Zo kan je er niet alleen de trainingen ITIL® en PRINCE2® volgen, maar bijv. ook computercursussen voor Apple en Microsoft.