Geen nieuwe meldingen

D Ict Solutions

6 locaties

3- tot 5-daagse klassikale PRINCE2® projectmanagement-opleiding mogelijk op zes locaties

Kies optie

In een Notendop

Word expert in verandermanagement met de officieel erkende PRINCE2® projectmanagement-opleiding.

Over deze deal

Verandermanagement is die spaakverwarring waarbij iedereen Ja zegt maar Nee bedoelt en de ontkenningsfase langer aanhoudt dan de wispelturigheid van het weer. Word een expert op projectmanagement en help collega’s alle seizoenen door met een PRINCE2® projectmanagement-opleiding.

Kies uit de volgende opties

  • € 349 voor een erkende PRINCE2® Foundation projectmanagement opleiding (waarde € 1.197)
  • € 695 voor een erkende PRINCE2® Practitioner projectmanagement opleiding (waarde € 1.452)
  • € 995 voor een erkende PRINCE2® Fast Track projectmanagement opleiding (waarde € 2.057)

Alleen door op de juiste manier verandering te managen, zal verandering ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Om dus deze enige constante in de moderne wereld - verandering - goed door te voeren in de publieke of private sector moeten managers in staat zijn deze veranderingsprocessen te kunnen begrijpen door theorie op de juiste manier in de praktijk te brengen. D-ICT Solutions biedt de oplossing voor professionals die zich in korte tijd hierin willen specialiseren met een Foundation, Practitioner of een Fast Track projectmanagement opleiding. De examens voor cursussen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Het doen van een examen voor de PRINCE2® Foundation kost € 297, en voor het examen van de PRINCE2® Practitioner betaal je € 489.

PRINCE2® Foundation projectmanagement-opleiding

De Foundation management opleiding bestaat uit een training van 2,5 dag, waarbij de basisprincipes van projectondersteuning en kwaliteitsborging behandeld worden, maar ook de basis van veranderingsmanagement. Een mix van theorie- en praktische opdrachten zorgt ervoor dat je de theorie direct kan toepassen op het werk.

PRINCE2® Practitioner projectmanagement opleiding

Bij voorkeur start je met de Practitioner projectmanagement opleiding nadat je de Foundation hebt afgerond, maar dit is niet verplicht. De cursus is vooral geschikt voor mensen die een of meer projecten managen of in de nabije toekomst gaan managen. Tijdens een 2- of 3-daagse training worden theorie en praktijk gecombineerd en de vragen behandeld die je tijdens een examen voor de Practitioner kan verwachten. Let op: om deel te mogen nemen aan het Practitioner examen, moet je eerst het Foundation examen gehaald hebben.

PRINCE2® Fast Track projectmanagement-opleiding

De Fast Track opleiding is de Foundation en Practitioner opleiding in één. De cursus duurt 5 dagen en de deelnemers kunnen op de derde middag het Foundation examen doen en op de vijfde middag het Practitioner examen. Let op: je betaalt apart om het examen te kunnen doen, zie de alinea hierboven.Je moet geslaagd zijn voor het Foundation examen om aan het Practitioner examen deel te mogen nemen.

PRINCE2® projectmanagement-opleidingen

PRINCE2® is een acroniem voor PRojects IN Controlled Environment en is een opleiding voor effectief projectmanagement. Wereldwijd en nu ook in Nederland staan er een groot aantal trainers het gehele jaar klaar om trainingen op verschillende niveaus aan te bieden. De trainingen zijn geschikt voor projectmanagers, teammanagers, en projectondersteuners. Na afloop van de training krijg je dus een wereldwijd erkend diploma, waarmee je op een verantwoorde manier organisaties door een veranderingstraject kan leiden.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0800 222 44 49 óf via e-mail op groupon@dictsolutions.com o.v.v. Groupon.
Meer info: € 297 voor examen PRINCE2® Foundation, € 489 voor het examen van de PRINCE2® Practitioner. De examenprijzen zijn exclusief 21% BTW.. Neem je identiteitskaart mee naar het examen. Cursus vindt plaats in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Maastricht, Groningen, Utrecht, Apeldoorn en Zwolle. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over D Ict Solutions