Geen nieuwe meldingen

Stratumsedijk 23a, Eindhoven

Italiaans 4-gangendiner incl. dessertwijn voor 2 tot 6 personen bij Da Nello

Kies optie

In een Notendop

Proef het traditionele Italië in een knus en gezellig restaurant in het hart van Eindhoven.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 54,99 voor een 4-gangendiner incl. dessertwijn voor 2 personen (waarde € 131)
  • € 109,99 voor een 4-gangendiner incl. dessertwijn voor 4 personen (waarde € 262)
  • € 159,99 voor een 4-gangendiner incl. dessertwijn voor 6 personen (waarde € 393)

Een blik op de menukaart van Da Nello leert je veel over het vakmanschap en de culinaire creativiteit van de chef en over de opvattingen over gastronomisch genieten van het restaurant in hartje Eindhoven. Het enige wat niet op de kaart staat isl’inspirazione divina van de chef wanneer jij er op audiëntie gaat. Da Nello’s culinaire krachtpatser weet immers nogal goed wat-ie doet, alleen nog niet op de avond dat jij komt. Laat je verrassen door hem en door de entourage dus, En voor je ‘t weet ben je die hele Monica Belucci vergeten.

Da Nello

De rijke smaak van simpele, pure ingrediënten en de wervelende gerechten die daaruit voort kunnen komen - alsmede de stijl die hoort bij het presenteren daarvan - daaraan werken ze bij Da Nello in hartje Eindhoven dag in dag uit met passie en toewijding. De gerechten wisselen met de seizoenen maar worden door gastheer Nando Natella sowieso omschreven als “echte traditionele Italiaanse specialiteiten, waarvan de ingrediënten door onszelf uit Italië geïmporteerd worden, met veel liefde en oog voor perfectie geserveerd.”

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 040 213 5757, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exlusief drankjes (m.u.v. een glas dessertwijn p.p.). Beperkte beschikbaarheid in het weekend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Da Nello