sluit
Gebruik code REDWED en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Dac Fysio

Bijlmerdreef 101 4e verdieping, Amsterdam

1-5 fysiotherapie-behandelingen incl. intake bij DAC Fysio in Bijlmer Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Bespreek jouw klachten in een intakegesprek en laat de fysiotherapeut een behandelplan opstellen om jouw blessure of herstel aan te pakken.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 1-5 fysiotherapie-behandelingen
  • De eerste behandeling gaat gepaard met een intakegesprek, waarin je je klachten aangeeft
  • De fysiotherapeut stelt op basis hier van een behandelplan op
  • Kies je voor 1 behandeling, dan gaan jullie direct aan de slag
  • En kies je voor meerdere behandelingen, dan begin je na de intake met de eerste sessie en maak je afspraken voor de daarop volgende sessies
  • Afhankelijk van je klachten, zal een behandeling bestaan uit hands-on fysiotherapie (gezamenlijke mobilisaties), sportmassage, bindweefselmassage of oefentherapie
  • Los van de behandeling ter plaatse krijg je ook informatie en advies mee over hoe je het herstelproces tussen de afspraken door zelf kan bevorderen

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Daarna heb je nog 6 maanden de tijd om de overige behandelingen op te maken. Geldig op maandag, woensdag en donderdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op safafarhat9@gmail.com of telefonisch op 0627 218 280, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over DAC Fysio

DAC Fysio in de Amsterdamse Bijlmer is gespecialiseerd in sportblessures, complexere klachten en revalidatie. Deze lijfspecialist zorgt er graag voor dat jij je pijnloos en lekker in je vel voelt. En dit doet hij o.a. met algemene fysiotherapie, bedrijfsfysiotherapie, dry needling, sportmassage, bindweefselmassage en triggerpointtherapie. Als je lijf een beetje vastzit, is DAC Fysio dus de juiste plek om los te komen.