sluit
Het is SALE

Heinsbergerweg 63, Posterholt

Dagentree GOOS Wellness voor 1 of 2 personen inclusief ijscoupe met slagroom in Posterholt

Kies optie
Meer dan 50 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Puf even lekker uit in een van de vele sauna’s, koel af of warm extra op in een bad en geniet van een ijscoupe met slagroom.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Dagentree voor 1 of 2 personen
  • Inclusief een ijscoupe met slagroom

  • Ontspan, rust uit en laad op in dit Osmaanse badhuis
  • Met verschillende sauna’s en baden zoals: een banja-sauna, zoutkristal-sauna, een caldarium-bad, laconium, hamam, rosarium en kruidenbad, panorama-sauna en wijnvat-sauna
  • De gehele dag toegang tot alle faciliteiten
  • Het dragen van badkleding is niet toegestaan

Deal-Voorwaarden

Minimaal 12 uur van tevoren reserveren. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. Woensdag is GOOS Wellness alleen toegankelijk voor vrouwen. Bekijk de actuele openingstijden hier Het dragen van badkleding is niet toegestaan. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 5 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 5 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 12 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over GOOS Wellness

In het weldadige resort van GOOS Wellness kan je de hele dag vol overgave ontspannen. In dit Osmaanse badhuis vind je een Banja-sauna met een aangename temperatuur van 80 tot 100 °C waarin regelmatig opgietingen zijn. Daarnaast is er een zoutkristal-sauna, een caldarium-bad van 34 °C, een hamam waar je allerlei reinigingsrituelen kan ondergaan, een rosarium met de geur van een rozentuin, een kruidenbad en meer. De trek stillen of dorst lessen kan met een broodje en een drankje. Deze wereld van wellness vind je in Posterholt in Limburg.