sluit
Gebruik code ZONDAG25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Veluwse Bron

Viskweekweg 10, Emst

Veluwse Bron: dagentree met naar keuze incl. koffie/thee en lekkers + Do It Yourself-ritueel in Emst

Kies optie

In een Notendop

De Veluwse Bron ligt midden in de Veluwse natuur en biedt verschillende wellnessfaciliteiten waar jij volledig tot rust kunt komen.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Kies voor een dagentree
  • Of kies voor een arrangement met een dagentree, koffie of thee met een lekkernij en een Do it yourself-ritueel.
  • Klik hier voor het actuele schema met badkledingdagen

  • Verschillende binnen- en buitensauna’s, waaronder de Pakistaanse zoutsteensauna, Barrelsauna’s, luisterboeksauna, Turks stoombad en lavendelsauna
  • Warme en koude waterbronnen, waaronder een verwarmd buitenbad, whirlpools, voetenbaden, het stomende hamambad, koude stortdouches en het zoutwaterbad
  • Relax tussendoor ook in de groene tuin, relaxruimtes en het grote restaurant om even bij te komen van al dat gewellness

Kies jij voor het arrangement? Maak een keuze uit de onderstaande opties en geniet van een Do It Yourself-ritueel in het wellnessresort of thuis

  • Do it yourself Facial: start het ritueel met een peeling, breng vervolgens een hydraterend masker aan en maak het ritueel af met een liftende naverzorging.
  • Do it yourself Hamam: scrub je huid om de dode huidcellen te verwijderen en was jezelf daarna met de olijfzeep. Verzorg de huid met een olijf bodycrème en was tot slot je haar met de eau de cologne lotion.
  • Uyuni voor thuis: start met een zuiverende lichaamspakking, verzorg je haar met het conditionerende haarmasker en sluit af met de verkoelende body mist.
  • Bruistablet voor thuis: stap in een bad met daarin het opgeloste bruistablet, verwijder de dode huidcellen met de scrubhandschoen en verzorg de huid daarna met de sinaasappel bodycrème.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 24 december 2022 op op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: online reserveren is verplicht en o.b.v. beschikbaarheid, ga naar veluwsebron.nl/verzilveren en bekijk de inwisselinstructies op je groupon. Let op: er geldt een beperkte beschikbaarheid, wacht dus niet te lang met reserveren. Het kan voorkomen dat er op de door jouw gewenste datum geen beschikbaarheid is.
Annuleren: niet meer mogelijk na het maken van een reservering.
Meer info: het dragen van badjas, handdoek en slippers is verplicht. Deze kan je zelf meenemen, maar ze zijn ook te huur bij Veluwse Bron. De minimumleeftijd is 14 jaar. Personen van 14-17 jaar mogen Veluwse Bron alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te tonen. Hier kan Veluwse Bron, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. op vrijdag, zaterdag, zondag en op badkledingdagen geldt er een toeslag van €5,95, te voldoen aan het resort. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Veluwse Bron

Tussen Zwolle en Apeldoorn, aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe, vind je aan een rustig natuurmeer het uitgestrekte wellnessresort Veluwse Bron. Op het ongeveer 9.000 m² ruime complex draait alles om rust en ontspanning, gezien de vele sauna’s en baden waar je gebruik van kan maken. Warm bijvoorbeeld eerst op in de lavendelsauna, om daarna af te koelen in het dompelbad, of neem een duik in het kruidenbad om daarna het Laconium te bezoeken, een sauna uit de Romeinse oudheid. Ook beschikt het resort over een groene tuin waarin je tot rust kan komen en een restaurant waar je de lekkere trek kan kalmeren met uitzicht op het meer.