Categorieën
Geen nieuwe meldingen

ZOOM Erlebniswelt Gelsenkirchen

Bleckstraße 64, Gelsenkirchen

Dagticket voor dierentuin en themapark ZOOM Erlebniswelt Gelsenkirchen in Duitsland

Kies optie

In een Notendop

Beleef dit moderne zoölogische themapark van 30 ha met avonturenwerelden Alaska, Afrika en Azië met meer dan 900 dieren van 100 soorten.

Over deze deal

De deal

  • € 12,90 voor een dagkaart (waarde € 21,50)

In deze op de natuur georiënteerde avonturenwereld ga je op expeditie door Afrika, Alaska en Azië. Bezoek het leeuwenverblijf dat alleen gescheiden wordt door een glazen wand en voel haast de adem van de koning van het dierenrijk in je nek. Bekijk op een paar stappen afstand de spelende zeeleeuwen in het water en geniet in het tropische paradijs ELE van het frisse groen bij aangename temperaturen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2018 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: niet nodig. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over ZOOM Erlebniswelt Gelsenkirchen

In het ZOOM Erlebniswelt Gelsenkirchen in Duitsland, op ongeveer anderhalf uur rijden vanaf de Nederlandse oostgrens, ervaar je een 'wereldreis in één dag' op een oppervlakte van meer dan 30 hectare. Hier bezoek je de avonturenwerelden Alaska, Afrika en Azië. Deze werelden bieden een levensecht 'thuis' aan meer dan 900 dieren van meer dan 100 soorten. Het indrukwekkende landschap en de natuurlijk ogende afbakeningen van dit moderne zoölogische pretpark maken spannende ontmoetingen tussen mens en dier mogelijk.

De avonturenwereld Alaska combineert de typische natuur met verschillende dieren uit deze winterse Noord-Amerikaanse regio. Naast het grootste landroofdier ter wereld, de bruine beer, spot je hier ook elanden, lynxen en wolven. In de indrukwekkende onderwatertunnel in het hol van de zeeleeuw duik je midden in de wereld van deze dieren.

De grootschalige savannes van avonturenwereld Afrika herbergen chimpansees, flamingo's en nijlpaarden in een natuurgetrouwe omgeving. Leeuwen veroveren het nagebootste Waterberg-rotslandschap uit Namibië. In de gras-savanne leven zebra's, antilopen en struisvogels pal naast indrukwekkende neushoorns. In het verlaagde giraffe-verblijf zie je de imposante hoefdieren op ooghoogte. Tijdens een spannende boottocht benader je nijlpaarden op een paar meter.

De avonturenwereld Azië brengt het exotisme van het Verre Oosten naar het hart van het Ruhrgebied. Sterren van het altijd groene landschap zijn de Siberische tijgers. Een weelderig bamboebos, grasland en steppelandschap creëren de leefomgeving van orang-oetans, lampongaapjes, makaken, Aziatische kleinklauwenotters, hoelmans, rode panda's en kamelen.

Recreatie voor de mens van meer avontuurlijke aard is te vinden in de Africa Lodge met een fascinerend uitzicht op het Afrikaanse landschap. In het RYOKAN-restaurant van de ZOOM Erlebniswelt Azië ervaar je culinaire hoogstandjes in een exotische omgeving.

In het park kan je overal gratis gebruik maken van het WLAN-netwerk.