sluit
Gebruik code LOKAAL25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

Kölner Zoo

Riehlerstraße 173,, Köln

Dagticket voor de Kölner Zoo en het aquarium

Kies optie
Meer dan 350 verkocht vandaag,dit artikel gaat snel. Reageer nu als je er zelf een wil!

In een Notendop

Jong en oud vergapen zich aan de meer dan 10.000 inwoners van deze dierentuin, waaronder apen, olifanten, nijlpaarden en tropische vissen.

Over deze deal

  • Dagticket voor 1 persoon
  • Geldig t/m 5 september 2022
  • Kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis mee

Bewonder de meer dan 10.000 inwoners van deze dierentuin, waaronder apen, olifanten, nijlpaarden en tropische vissen. En reis af naar het olifantenpark, het grootste noorden van de Alpen, het oerboshuis voor mensapen of het regenwoudhuis met zijn paradijselijke bewoners

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 5 september 2022 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 4 groupons per persoon, maar 2 extra te kopen als kado.
Reserveren: Reserveren is niet verplicht. Je afgedrukte groupon is je toegangsbewijs. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Honden zijn niet toegestaan.
Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Klik [hier](https://www.koelnerzoo.de/index.php/nl/bezoek#sonderregelung) voor het laatste nieuws rond Cornoamaatregelen.

Over Kölner Zoo

De Kölner Zoo herbergt naast de meer dan 10.000 aanwezige dieren sinds de zomer van 2004 ook het Clemenshof, waar zowel kleine als grote bezoekers een kijkje kunnen nemen in de kinderboerderij. Koeien, ezels en schapen kunnen van dichtbij worden bekeken en geaaid. Bovendien heeft een andere bekende Keulse inwoner in het dierenpark een verblijf gevonden, namelijk niemand minder dan "Hennes Vlll, de mascotte van de voetbaltrots 1. FC Köln. Hij woont tegenwoordig in het "kleine Geißbockheim". Zo veel diersoorten als bijna in geen enkele andere Duitse dierentuin maken een dagje Kölner Zoo tot een kleurrijk en gevarieerd dagje uit voor het hele gezin.