Geen nieuwe meldingen

1 of 2 portemonnees met strik voor dames

Damesportemonnee met strik

€ 33,34
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze portemonnee met strikl voor praktische vrouw bewaart je documenten, geld en telefoon op één plek

Product-details

  • Heeft 8 creditcardvakken, een compartiment met ritssluiting voor wisselgeld, een compartiment voor biljetten en een riem om de telefoon stevig vast te houden
  • Afneembare schouderriem
  • Gemaakt van PU-leer
  • Gewicht: 230 g
  • Afmeting: 18,5 x 10,5 x 2,8 cm
  • Beschikbare kleuren: paars, blauw, zwart of roze

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.