Geen nieuwe meldingen

2 locaties

Dansschool Bellyssima: soepel in de heupen met buikdanslessen in Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Leer in 1, 4 of 8 wekelijkse lessen buikdansen dankzij opbouwende tips, uitleg van bewegingen en uitdagende choreografieën.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 1, 4 of 8 buikdanslessen
  • Onder begeleiding van een ervaren docente
  • Geldig voor de Beginners- en Semi-advanced lessen
  • Op twee locaties in Rotterdam
    • Woensdagavond: Centrum, Boomgaardsstraat 189 (Buurthuis de Coolen kit)
    • Donderdagavond: Oude westen, De gaffelstraat 63A (Buurthuis De gaffel)

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste les. Na inwisseling is je groupon nog 6 weken geldig, bij 8 lessen is je groupon nog 11 weken geldig op woensdag om 18.30 - 19.25 en 19.30 - 20.30 uur en op donderdag om 19.30 - 20.30 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren, op basis van beschikbaarheid, online via info@dansschoolbellyssima.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: Neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe leden. Niet geldig voor de advanced lessen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dansschool Bellyssima

Bij Dansschool Bellyssima van Adrijana Beumer werk je in een ontspannen sfeer aan een fit en sterk lichaam in de vorm van buikdanslessen. Met meer dan 10 jaar ervaring in het binnen- en buitenland draagt Adrijana haar kennis en vaardigheden over door middel van lessen en workshops die zowel voor beginners als gevorderden toegankelijk zijn. Laat je meevoeren door exotische klanken en oosterse muziek, terwijl je werkt aan het uiten van expressie en je improvisatie tegelijkertijd ook op de proef gesteld wordt. De lessen worden gegeven op twee locaties in Rotterdam, in een buurthuis om de sociale verbinding te motiveren.

Facebook Instagram