Geen nieuwe meldingen

Kersengaarde 107, Voorburg

Virtuele maagband door middel van hypnose, naar keuze incl. coaching bij Dare2BYou

Kies optie

In een Notendop

Onder deskundige begeleiding vinden er verschillende sessies plaats om jouw negatieve relatie met eten te veranderen en eerder vol te zitten

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Kies uit 3 opties

  • € 89 voor een hypnose-sessie Regressie van 90 minuten (waarde € 360)
  • € 169 voor een virtuele maagband - 2 sessies van elk 90 minuten (waarde € 605)
  • € 199 voor een traject virtuele maagband inclusief coaching - 3 sessies van elk 90 minuten (waarde € 786,50)

Optie-1: Hypnose-sessie Regressie - 1 sessie

Bij deze hypnose-sessie van 90 minuten worden je emoties losgekoppeld van je eetgedrag om ervoor te zorgen dat je geen gevoel meer hebt bij eten. Deze sessie is ontwikkeld om straks makkelijk langs alle rijen chocolade, snoep, koek en chips in de supermarkt te kunnen lopen, om langs de McDonald’s te rijden zonder dat je het door hebt en om ongezonde producten geen aantrekkingskracht meer op je te laten uitoefenen. Deze sessie is ook bedoeld om je van eventuele (suiker)verslavingen af te helpen.

Optie-2: Virtuele maagband - 2 sessies

Deze optie bestaat uit 2 sessies: 1 Regressie-sessie en 1 hypnose-sessie, elk van 90 minuten, waarbij er een virtuele maagband wordt geplaatst. Doel ervan is jou te laten merken dat je steeds sneller ‘vol’ zit omdat je ‘nieuwe’ maag alleen nog maar kleine porties eten aan kan en dat helpt natuurlijk enorm bij het afvallen.

Optie-3: Traject virtuele maagband inclusief coaching - 3 sessies

Deze optie bestaat uit sessies van elk 90 minuten: 1 coachings-sessie en 2 hypnose-sessies. Deze sessies zijn bedoeld om je onbewuste drang naar suiker, vet en verkeerde koolhydraten weg te krijgen. Als je de virtuele maagband laat plaatsen kan je als het goed is alleen nog maar kleine porties eten. Je zal echter - net als bij een echte maagbandoperatie - wel degelijk je levensstijl moeten aanpassen om je streefgewicht te bereiken en behouden. Samen met coach Daniëlle Gelot vind je een leefstijl die bij je past en zij coacht je online totdat jij jouw streefgewicht hebt behaald.

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op: 0641 601 839 of via e-mail op info@dare2byou.nl
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dare2BYou

Dare2BYou is de praktijk van Daniëlle Gelot. Zij begeleidt, inspireert en motiveert jongeren en volwassenen die veranderingen willen aanbrengen in hun levensstijl. Je kan hier naast hypnose-groepssessies onder meer terecht voor life coaching en job coaching. De praktijk in Voorburg is goed bereikbaar met de auto, door de gunstige ligging naast de A12.