Geen nieuwe meldingen

Kersengaarde 107, Voorburg

Hulp bij stoppen met roken, naar keuze incl. hulp bij afvallen via Dare2BYou in Voorburg

Kies optie

In een Notendop

Door middel van hypnotherapie word je geholpen bij je missie om te stoppen met roken en je gewicht onder controle te krijgen/houden.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 89 voor een powersessie stoppen met roken van 90 minuten (waarde € 360)
  • € 169 voor een powersessie stoppen met roken + gewichtsbeheersing/afvallen van 120 minuten (waarde € 605)
  • € 199 voor een powersessie stoppen met roken + gewichtsbeheersing/afvallen + extra opfris-sessie van 180 min (waarde € 786)

Door middel van hypnotherapie helpt lifecoach Daniëlle Gelot je graag van je rookverslaving af. Daarbij kan je er voor kiezen de therapie ook in te zetten voor hulp bij gewichtsbeheersing en afvallen. Ben je bang dat je in je oude gewoontes terug zal vallen, dan is het ook mogelijk hier nog een extra opfris-sessie aan toe te voegen, die je kan inzetten op het moment dat je ‘m goed kan gebruiken.

Powersessie stoppen met roken (90 minuten)

In een intakegesprek van ongeveer 45 minuten bespreek je eerst uitgebreid je rookgedrag en eventuele eerdere pogingen om te stoppen. Deze informatie neemt de hypnotherapeut mee in de hypnose-sessie van 45 minuten. Het doel van de sessie is je emoties los te koppelen van je rookgedrag, zodat je gevoelsmatig geen trek meer zult hebben in een sigaret. Naderhand geeft de hypnotherapeut je tips mee hoe je ook buiten de hypnose om je bewustzijn kan manipuleren om de gedachte dat een sigaret lekker is uit je hoofd te kunnen bannen.

Powersessie stoppen met roken + gewichtsbeheersing/afvallen (120 minuten)

Omdat de mogelijkheid dat je wat aankomt nadat je stopt met roken aanwezig is, kan de drempel om te stoppen al hoger zijn. Daarom kunnen de twee onderwerpen heel goed samen in één sessie behandeld worden, zodat je sterker in je schoenen staat wat betreft het aanpakken van beide ‘problemen’. De sessie komt inhoudelijk op hetzelfde neer als de sessie voor enkel stoppen met roken. Het enige verschil is dat het hier om twee onderwerpen gaat. De hypnose-sessie duurt daarom geen 45 minuten, maar 60 minuten. Het intakegesprek duurt vanzelfsprekend ook langer en zal ongeveer 60 minuten in beslag nemen.

Powersessie stoppen met roken + gewichtsbeheersing/afvallen + extra opfris-sessie (180 minuten)

Stoppen met een vaste gewoonte kan heel lastig zijn. Pas na ongeveer 9 maanden kan je voorzichtig spreken van een blijvende gedragsverandering. De verslaving is op dit moment in ieder geval uit je systeem. Negen maanden duren lang en het risico dat je terugvalt in je oude gedragspatronen is altijd aanwezig. Mocht je het zekere voor het onzekere willen nemen, kan je er voor de hypnose-sessie al voor kiezen een opfris-sessie achter de hand te houden. Deze opfris-sessie duurt wederom 60 minuten en je kan hem inzetten op het moment dat je je wat minder sterk voelt in je missie om volledig te stoppen met roken en je gewicht onder controle te krijgen.

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Wat je moet weten

Geldigheid : 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0641 601 839, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dare2BYou

Dare2BYou is de praktijk van Daniëlle Gelot. Zij begeleidt, inspireert en motiveert jongeren en volwassenen die veranderingen willen aanbrengen in hun levensstijl. Je kan hier naast hypnose-groepssessies onder meer terecht voor life coaching en job coaching. De praktijk in Voorburg is goed bereikbaar met de auto, door de gunstige ligging naast de A12.