Dd Cheezetea And Asian Hub

Generaal Cronjestraat 127, Haarlem

Tot 4 bubble tea's naar keuze bij Dd Cheezetea And Asian Hub in Haarlem

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code BEAUTY25. Ends 3-12.
Code toepassen
Dit artikel verkoopt snel, dus handel nu!

In een Notendop

Leef niet zo in je eigen bubbel en begin eens met het proberen van een bubbelthee in deze Aziatische theewinkel in Haarlem.

Over deze deal

 • 'Bubble Milk Tea' wordt ook wel Boba genoemd
 • Bubble tea is begin jaren 80 ontstaan ​​in Taiwan door thee te combineren met typische desserts van geschaafd ijs en tapiocaballen
 • Bubble tea, keuze uit:
  • Cheezetea: met een laagje kaasschuim (lijkt meer op slagroom dan op kaas)
  • Serradura: met puddinglaagjes (kruimels en room)
  • Taro: met gepureerde taro (een paarse wortel die lijkt op zoete aardappel maar dan zoeter en romiger)
  • Hokkaido: melkthee met Japanse 'Hokkaido melk' die wat romiger en zachter is

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (muv feestdagen). Je kan zoveel groupons kopen als je wil. Reservering niet vereist. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.

Over Dd Cheezetea And Asian Hub

"Life is like a cup of tea, it is all about how you make it" en daar hebben ze bij Dd Cheezetea And Asian Hub in Haarlem een bijzondere manier voor gevonden. Hier kan je een variatie van Aziatische 'bubble tea's' uitproberen die worden gemaakt met onder andere thee, melk, tapioca en suiker. Deze theewinkel is te vinden om de hoek bij de Haarlemer kweektuin op de Generaal Cronjéstraat. Naast thee kan je ook genieten van verschillende Aziatische snacks en kan je hier zowel food als non-food items kopen voor thuis. Ontdek de Aziatische schoonheidscultuur in de Dai's Beauty Bar-sectie in de winkel of loop langs de Dong's Pantry-sectie voor huishoudelijke artikelen, om zo een stukje Azië mee naar huis te nemen.