Geen nieuwe meldingen

De Basiliek

De Basiliek - Tickets NL

Tot 54% korting.
70+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Het tienkoppige Pink Floyd Project speelt grote hits als Comfortably Numb, Wish You Were Here en Shine On You Crazy Diamond.

Wat je krijgt

  • 2e rang-tickets voor “Pink Floyd Project - The Dutch years”
  • Datum: zaterdag 1 juni 2019
  • Tijd: 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur)
  • Locatie: De Basiliek Veenendaal

In 1994 waren ze met 3 concerten voor de laatste keer in Nederland; Pink Floyd. Nu 25 jaar later zijn ze ‘terug’ dankzij het tienkoppige Pink Floyd Project, dat de grote hits van de iconische Britse band op ‘unplugged’ wijze ten gehore brengt. Verwacht juweeltjes als Comfortably Numb, Wish You Were Here, Shine On You Crazy Diamond en meer bekende en minder bekende nummers.

Kies uit 3 opties

  • € 13,99 voor een rang 2-ticket geldig voor 1 persoon (waarde € 27,50)
  • € 26,99 voor een rang 2-ticket geldig voor 2 personen (waarde € 55)
  • € 49,99 voor een rang 2-ticket geldig voor 4 personen (waarde € 110)

Na een vrij succesvol eerste Acoustic Echoes-tournee komt Pink Floyd Project nu terug met 50 jaar Pink Floyd - The Dutch Years. De Engelse band heeft vele memorabele concerten gegeven in diverse stadions in ons land. En om dat te eren en nog een keer te genieten van de meeslepende muziek neem je op zaterdag 1 juni plaats in De Basiliek voor een onvergetelijke avond.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als rang 2-ticket voor Pink Floyd Project - The Dutch years op 1 juni 2019 in De Basiliek Veenendaal.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: tickets) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Basiliek

Op 9,5 minuut lopen vanaf NS-station Veenendaal-De Klomp, vlak naast de A12, is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. In de Basiliek bezoek je congressen, beurzen, markten, concerten, shows en nog veel meer. Ook verhuren ze zalen en vergaderruimtes voor 3 tot 1.500 personen. Parkeren doe je gratis op het eigen parkeerterrein.

De Basiliek

Nachtleven, Concert, Plezier of vrije tijd, Tickets & Evenementen, Muziek