De Beautyfabriek Apeldoorn

Knipbeurt, naar keuze met verven of high- of lowlights bij De Beautyfabriek Apeldoorn

Beperkte tijd beschikbaar!
40+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop


Laat je een frisse coupe aanmeten en zie er weer haarfijn uit om door een ringetje te halen, naar keuze met een nieuw kleurtje.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor wassen, knippen, föhnen en stylen (waarde € 54)
  • € 34,99 voor wassen, knippen, föhnen, stylen en verven (waarde € 109)
  • € 39,99 voor wassen, knippen, föhnen, stylen en high- of lowlights tot max. 20 folies (waarde € 126,50)

Zet niet zelf de schaar in je haar maar laat dit doen door een professional met een kappersbehandeling waarbij je haar wordt gewassen, geknipt, geföhnd en gestyled. Naar wens kan je een nieuw kleurtje in je haar laten verven of gaan voor high- of lowlights. Bij de laatste optie krijg je een Bond Fusion Bleach-bescherming zodat de kleur langer blijft zitten.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, woensdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch op 055 533 2459, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Groupons zijn niet te combineren. Alle opties zijn voor halflang haar (35 centimeter vanaf de kruin gemeten). Voor langer haar geldt een toeslag van € 10. High-/lowlights tot maximaal 20 folies. Meer folies mogelijk tegen een toeslag van € 1 per folie. Bij de optie met high-/lowlights is Bond Fusion Bleach-bescherming inbegrepen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Beautyfabriek Apeldoorn


Bij De Beautyfabriek Apeldoorn zijn de mogelijkheden op het gebied van schoonheidsverzorging bijna eindeloos. Haar en huid maken namelijk onderdeel uit van het ambachtelijke DNA van een vijftal specialisten dat hier paraat staat met kennis en creatief inzicht. Laat je wilde bos nieuw leven inblazen met een passende coupe of geef je droge huid een weldadige boost met een verzorgende gezichtsbehandeling. Met verschillende areas, waaronder een kapsalon en een schoonheidsspecialist, wandel je zo van het ene naar het andere feestje waarin jij 'de jarige' bent en dus volledig in de watten gelegd wordt. Je vindt De Beautyfabriek in het Vogelkwartier op loopafstand van restaurants, hippe winkels en meer.

De Beautyfabriek Apeldoorn

Salon, Kapper, Knipbeurt
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.