Geen nieuwe meldingen

De Bicker eten en drinken

De Pijp: kaasfondue voor 2-6 personen bij De Bicker eten en drinken in Amsterdam

Resterende tijd beperkt!
Tot 49% korting.
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Dippen en nog eens dippen in smaakvolle kaas, samen met je vrienden of familie, inclusief friet, groente, salade en brood.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

In slow-motion met open armen op je geliefde afstormen in een veld vol zonnebloemen is natuurlijk ook heel cheesy maar je kan ook lekker samen gaan kaasfondueën. Laat liefde door de maag gaan bij De Bicker.

Kies uit 4 opties

  • € 19,50 voor een kaasfondue voor 2 personen (waarde € 35)
  • € 27,50 voor een kaasfondue voor 3 personen (waarde € 52,50)
  • € 36,50 voor een kaasfondue voor 4 personen (waarde € 70)
  • € 53,50 voor een kaasfondue voor 6 personen (waarde € 105)

Je beoogde bijlage nét te lang in de kaas hangen tot hij van je prikker glijdt zodat je hem later lekker kazig kan proeven, in combinatie met goede gesprekken en een hoop “hmmm-s” en “aah lekker-s”. Samen prik je in huiskamersfeer in de smeuïge kaasfondue waarbij je groente, friet, salade en brood geserveerd krijgt. De Bicker schenkt verschillende wijnen en speciaalbieren die de kaasfondue aangenaam complementeren. Neem hiervoor alvast een kijkje op de menukaart.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl. Bij reserveringen via een andere weg betaal je ter plekke een toeslag van € 1,50.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Bicker eten en drinken

De Amsterdamse wijk De Pijp bruist, boeit en is bovendien de geboortegrond van De Bicker eten en drinken. In dit gezellige eetcafé aan het altijd sfeervolle Van Der Helstplein kan je in de zomer loom op het terras pimpelen en in de overige seizoenen kan je opwarmen, bijkomen en ontspannen in het café. Je zit hier goed voor een borrel, een diner met meerdere gangen of een avondje als vanouds kaasfonduen. Bierliefhebbers halen hun hart hier extra op, gezien de ruime keuze aan speciaalbieren.

De Bicker eten en drinken

Restaurant, Fondue
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.