De Burgemeester

De Burgemeester

Kies optie

In een Notendop


Ervaar een selectie van de favoriete gerechten van de chef bij het met één Michelinster bekroonde restaurant in hartje Holland.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Een culinair gerecht is een maagsierende maaltijd om in te lijsten, in tegenstelling tot de al ingelijste kunst aan de muur die je uitsluitend een brok in de keel wil bezorgen. Proef gastronomische artisticiteit bij De Burgemeester.

Kies uit 4 opties

  • € 74,99 voor een zesgangen Michelindiner “Alliance menu” incl. 5 amuses - voor 1 persoon
  • € 149,99 voor een zesgangen Michelindiner “Alliance menu” incl. 5 amuses - voor 2 personen
  • € 299,99 voor een zesgangen Michelindiner “Alliance menu” incl. 5 amuses - voor 4 personen
  • € 449,99 voor een zesgangen Michelindiner “Alliance menu” incl. 5 amuses - voor 6 personen

Het “Alliance Menu” wisselt dagelijks en bestaat uit een selectie van de favoriete gerechten van chef Sander Spruijt en zijn team. De gerechten worden met uiterste precisie uitgekiend en samengesteld, en ze worden bereid met seizoensgebonden producten en ingrediënten. In totaal geniet je van zes gangen met daarbij vijf amuses. Dieetwensen of allergieën kan je bij het reserveren doorgeven.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 april 2019 op dinsdag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen en 27 december 2018 t/m 9 januari 2019).
Aankoop: maximaal 3 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Dieetwensen of allergieën kan je bij het reserveren doorgeven. Beperkte beschikbaarheid op vrijdag. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Burgemeester


Aan een dromerige kade in het oud-Hollandse plaatsje Linschoten, onder Woerden, vind je Michelinster-restaurant De Burgemeester, een culinaire parel gevestigd in een statig pand in het groene centrum van het land. Chef Sander Spruijt en zijn vrouw Anne - zij is tevens de gastvrouw van het restaurant - zorgen er samen met een gedeelde passie voor gastronomie voor dat het jou op een culinaire middag of avond aan niets ontbreekt. De Burgemeester heeft zich voor 2019 weer verzekerd van een Michelinster. Wat dat betekent, kan je het beste zelf ervaren. Wat je in ieder geval kan verwachten: een hartelijk onthaal, onalledaagse verzorging en bijzondere en uitzonderlijke gerechten die je het liefst allemaal zou willen inlijsten.

De Burgemeester

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.