Geen nieuwe meldingen

De Groot Recreatie

Gemeenelandsweg 50, Hippolytushoef

Twee uur garnalen vissen op de Waddenzee voor 1-10 personen

150+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Maak van dichtbij mee hoe onze Hollandse garnaaltjes gevangen, gepeld en verwerkt worden en proef aan boord al de eerste gekookte garnalen.

Wat je krijgt

Een Groupon Local Star!

Net als de vroegere piraten trotseren garnalenvissers de zee op zoek naar waardevolle schatten, maar het verschil is dat zij hun aanwinsten wél graag delen met het volk. Haal je buit binnen tijdens twee uur garnalen vissen met De Groot Recreatie.

Kies uit 5 opties

  • € 8,50 voor garnalen vissen op de Waddenzee voor 1 persoon
  • € 16,50 voor garnalen vissen op de Waddenzee voor 2 personen
  • € 32,50 voor garnalen vissen op de Waddenzee voor 4 personen
  • € 48,50 voor garnalen vissen op de Waddenzee voor 6 personen
  • € 79,50 voor garnalen vissen op de Waddenzee voor 10 personen

Stap aan boord van het garnalenschip van De Groot Recreatie bij Den Oever en maak van dichtbij mee hoe onze Hollandse garnaaltjes gevangen, gepeld en verwerkt worden. Na een half uur varen worden de netten binnengehaald en kan de vangst geïnspecteerd worden. Op de terugweg worden er op de boot al garnalen gekookt, zodat je ze vers uit de zee kan proeven. Bij goede vangst krijg je een zakje garnalen mee naar huis.

Tijdens de vaartocht leer je over de omliggende bezienswaardigheden (zoals de spuisluizen van de Afsluitdijk), de vissersschepen en natuurlijk het beroep van garnalenvisser. Bij laag water heb je grote kans om zeehonden te spotten en bij slecht weer kan de tocht ook gewoon door gaan, want de boot is gedeeltelijk overdekt.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 juni t/m 31 december 2017 op dinsdag t/m zondag van 10.30 tot 12.30 uur, van 13.00 tot 15.00 uur of van 16.00 tot 18.00 uur. Niet geldig in juli en augustus.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op info@degrootrecreatie.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Groot Recreatie

Bij De Groot Recreatie uit Hippolytushoef kan je terecht voor allerlei soorten excursies en dagtochten op de Waddenzee. Er zijn kant-en-klare programma's vanaf Den Oever, maar je kan de invulling ook zelf, in samenspraak uiteraard, vormgeven. De Groot Recreatie maakt veel mogelijk om er een onvergetelijke dag van te maken: wadlopen, sportvissen, visroken, zeehonden spotten, dauwtrappen, wadexcursies, picknicken, fietsen en wandelen.

De Groot Recreatie

Sport of buitenactiviteit, Vissen, Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen