Geen nieuwe meldingen

De Grote Sinterklaasshow 2019: entreeticket incl. Meet&Greet op 17 november in Sports Planet Westervoort

Tot 25% korting.
Kies optie

In een Notendop

Maak pasjes op nummers van DJ Piet, geniet van een grootse, spetterende Sinterklaasshow en kom oog in oog te staan tijdens een Meet&Greet.

Wat je krijgt

  • Tickets voor De Grote Sinterklaasshow
  • Speeldatum: 17 november 2019
  • Locatie: Sports Planet Westervoort, Broeklanden 8, Westervoort
  • Het programma:
    • 13.00 uur: DJ Piet
    • 13.30 uur: De Grote Sinterklaasshow
    • 14.30 uur: Meet & Greet

Het is bijna weer zover en dan komt de goedheiligman weer naar ons kikkerlandje. Op zondag 17 november 2019 komt hij met zijn Piet-vrienden naar Westervoort in Arnhem om een spetterende nieuwe show neer te zetten. Net als voorgaande jaren, belooft de lieve oude man ook dit jaar weer een groot spektakel voor de hele familie.

De show bestaat uit een Pieten-showballet, sketches, herkenbare Sinterklaasliedjes die uit volle borst meegezongen mogen worden, buikspreekacts, en uiteraard veel dolle Pieten die door de zaal rennen en vliegen, en uiteraard snoepgoed uitdelen. Traditiegetrouw kom je vanaf 13.00 uur al lekker in de stemming met wie anders dan DJ Piet, die wat heerlijke plaatjes ten gehore zal brengen en de sfeer lekker losjes en zinderend maakt. Na de grote show, die ongeveer een uur zal duren, is er nog ruimte voor kids om de allergrootste kindervriend te ontmoeten.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor De Grote Sinterklaasshow 2019 op de door jou aangekochte datum en locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Adviesleeftijd: 2 jaar en ouder. Kinderen onder de 2 jaar mogen gratis naar binnen mits ze op schoot zitten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

De Grote Sinterklaasshow 2019

Kinderactiviteiten