De Heeren in Deventer

Brink, 72, Deventer

4-gangendiner à la carte bij De Heeren in Deventer

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code BEAUTY25. Ends 3-12.
Code toepassen

In een Notendop

Verwen je smaakpapillen 4 gangen lang; bijvoorbeeld met carpaccio, pompoensoep, bavette en als afsluiter een cheesecake.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
D
Dorynx
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
september 29, 2022
via groupon heb ik een 4 gangendiner gereserveerd op 24 september. Aangekomen blijkt de kaart zeer te verschillen van de kaart zoals het restaurant die presenteert op uw website en waarnaar ik geleid wordt via de groupon website. Bijvoorbeeld, inplaats van eend, zeebaars, varkenshaas, groentecurry, bavette, sukade en ribeye vermeldt de kaart kipsate, slibtong, ribeye, puntpaprika, spareribs, burger en varkenshaas. Wij zijn weggegaan en hebben ergens anders gegeten
J
Jan
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
april 3, 2022
Het was top! Het eten was echt ver bovenverwachting lekker. Daarnaast is de kok duidelijk gepassioneerd en komt hij je graag vertellen wat hij voor je heeft bereid en hoe dat heeft gedaan, dat maakte de beleving alleen maar beter.
R
R
23 beoordelingen19 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 27, 2021
en..: het eten was ontzettend lekker. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Over deze deal

  • 4-gangendiner à la carte
  • Bestaande uit een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
  • Midden in het centrum van Deventer
  • Kom alleen, met je partner of ga gezellig met een groep van vier vrienden
  • Start het 4-gangendiner bijvoorbeeld met buikspek
  • Kies vervolgens de burratta als tussengerecht
  • Als hoofdgerecht heb je keuze uit gerechten als groentecurry en rib-eye
  • En sluit af met een choco bombe of rood fruit-parfait
  • Bekijk het volledige menu

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht online reserveren op https://restaurantdeheeren.nl/contact-restaurant-de-heeren, bekijk de inwisselinstructies op je groupon. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op donderdag t/m zondag. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Kijk voor het actuele menu op https://restaurantdeheeren.nl/menu/. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De originele waarde is gecheckt op 2 november 2021. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over De Heeren in Deventer

Aan de Brink in hartje Deventer wonen De Heeren, die graag gastronomisch gewoon goed eten serveren. Dat gaat als volgt in z'n werk: in de professionele keuken van De Heeren wordt een gastronomische maaltijd voor je bereid die je zelf te gast of gezellig met vrienden kunt nuttigen bij De Heeren in Deventer.