In een Notendop
Proef een voor-, hoofd- en nagerecht naar keuze, bijv. Gerookte Eendenborst vooraf, Steak-tartaar als main en een Kaasplateau toe.
Wat je krijgt
- Driegangen keuzemenu
- Geliefde Nederlands-Franse gerechten met een creatieve twist op basis van de seizoenen en streekproducten
- Op één van de meest gewilde plekjes aan de iconische Herengracht in hartje hoofdstad
- Huiselijk restaurant met moderne en robuuste inrichting

Voorgerechten, kies uit:
Mozzarella Caprese met Heirloom-tomaten, basilicum en extra vergine olijfolie
Gerookte Eendenborst met vanille-zeezout, biet, rood fruit, notencrumble en Aceto balsamico
Couscous-salade met grote garnalen, paprika, rode ui, komkommer, granaatappel en munt
***
Hoofdgerechten, kies uit:
Truffelravioli met roomsaus, Parmezaanse kaas en paddenstoelen
Steak-tartaar van 100% rund met een gepocheerd scharrelei, salade en Franse frites
Catch of the day, geserveerd met friet, salade & tomaten-antiboise
***
Nagerechten, kies uit:
Chocoladetaartje met een kletskop, compote van kweepeer en vanille-ijs
Kaasplateau met een selectie van kazen van De Kaaskamer
Voorwaarden
Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per tafel te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 8 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 8 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig icm andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over De Herengracht
Tussen de vele winkels, cafés en restaurants aan hotspot Herengracht vind je een huiselijke eet-hotspot met dezelfde naam. Naast uitgebreid dineren kan je op deze sfeervolle en toegankelijke locatie ook terecht voor een stevige lunch of een luxe borrel aan de bar. Chef Nancy Zwiers en haar team hebben een bijzonder menu samengesteld met geliefde Nederlands-Franse gerechten die een smaakvolle twist krijgen op basis van de seizoenen en streekproducten. Door de bijzondere ligging van het restaurant is het hier ideaal toeven na een middagje winkelen of als start van een avondje uit in onze hoofdstad. Neem plaats in het restaurantgedeelte op de vide of in de Wintertuin bij de grote haard.