sluit
Gebruik code KORTING20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt morgen.

Luikerweg 74, Valkenswaard

1, 2 of 3 keer 20 minuten peroxide vrij tandenbleken bij De Huidspecialisten in Valkenswaard

Kies optie

In een Notendop

Ga voor een tandenbleek-behandeling om je tanden witter te maken en vol zelfvertrouwen je stralende lach te tonen aan iedereen die je ziet.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
D
Denise
4 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
januari 31, 2022
Magere behandeling, geen direct waterpunt bij behandelstoel waardoor schoonheidsspecialiste vaak op en neer moest lopen. Ik vroeg voor evt uit bereiding met peeling tegen betaling maar ze hadden niets staan. Behandeling was eigenlijk voor mijn dochter maar door omstandigheden kon die zelf niet gaan. Maar zelf voor mijn dochter zou ik niet meer bij deze salon boeken.
antwoordde
Bekijk reactie +

Over deze deal

  • 1, 2 of 3 keer 20 minuten peroxide vrij tandenbleken
  • Voor een resultaat tot maximaal 4 tinten witter
  • Hoe langer de behandeling, hoe meer effect op het resultaat
  • Je tanden worden bedekt met een speciale gel
  • Waarna deze worden blootgesteld aan de “Led-Blue”-bleeklampen
  • Gedurende de behandeling zit je in een privéruimte

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch reserveren op 0402 012 922. Vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig op maandag t/m vrijdag. Consult vereist, als blijkt dat je niet geschikt bent voor de behandeling, krijg je je geld terug. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De originele waarde is gecheckt op 27 oktober 2021. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over De Huidspecialisten

De Huidspecialisten gaan verder dan skin deep. Natuurlijk kan je hier terecht voor een breed scala aan huid- en gezichtsbehandelingen. Maar ook tanden bleken, tatoeages verwijderen, permanente make-up en lip fillers behoren tot de mogelijkheden. De Huidspecialisten beschikken ook over een Wellness center, met faciliteiten van over de hele wereld. Heb je bijvoorbeeld wel eens een Kraxenofen geprobeerd? Deze behandeling vindt zijn oorsprong in de Oostenrijkse Alpen en onderscheidt zich door de kruidige toevoeging van Alpien hooi, waarvan de stoom zich weldadig langs je rug omhoog beweegt. Wat te denken van het Rasul ritueel? Deze Oriëntaalse behandeling bestaat uit het gebruik van klei op de huid, dat je afscrubt met zeezout, waarna je je afspoelt met een tropische regenbui.