sluit
Gebruik code ZOMERS en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.
The deal you have selected is not available

De Huidspecialisten

Luikerweg 74, Valkenswaard

1, 3 of 6 Butt Lift- of Breast Lift-behandelingen bij De Huidspecialisten in Valkenswaard

Kies optie

In een Notendop

Zet een stap naar de look waarvan droomt je zelfzekerheid te boosten door je natuurlijike schoonheid op de voorgrond te brengen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
D
Denise
4 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
januari 31, 2022
Magere behandeling, geen direct waterpunt bij behandelstoel waardoor schoonheidsspecialiste vaak op en neer moest lopen. Ik vroeg voor evt uit bereiding met peeling tegen betaling maar ze hadden niets staan. Behandeling was eigenlijk voor mijn dochter maar door omstandigheden kon die zelf niet gaan. Maar zelf voor mijn dochter zou ik niet meer bij deze salon boeken.
antwoordde
Bekijk reactie +

Over deze deal

 • 1, 3 of 6 behandelingen Butt Lift of Breast Lift
 • Bodysculpting of Emsculpt is een nieuw apparaat in body-contouring
 • Het is het eerste door de FDA-apparaat dat is goedgekeurd om vet te verbranden en spiermassa op te bouwen
 • Bodysculpt of emsculpting trekt spieren samen die verder gaan dan normaal
 • Het proces werkt door sterk gefocuste elektromagnetische energie naar het gebied te sturen, waardoor de spieren worden gedwongen tot 100% samen te trekken en het daar maximaal zes seconden vast te houden
 • De gemiddelde persoon, hoe sterk ook, kan zijn spieren slechts een fractie van een seconde samentrekken tot hun capaciteit van 30-35%  - Gemiddeld zijn er na 3 maanden zichtbare resultaten
 • Hoe lang blijven de resultaten van bodysculpting zichtbaar:
  • Als je één keer traint en nooit meer teruggaat naar de sportschool, zullen die spieratrofie verdwijnen, en hetzelfde geldt voor de spiermassa die bodysculpt heeft gewonnen
 • Je kan verwachten dat je resultaten zes maanden tot een jaar behouden blijven
 • Om resultaten te blijven behouden wordt aangeraden om te blijven sporten in combinatie met een gezonde levensstijl
 • De Huidspecialisten beschikken allerlei behandelingen én er is een Wellness center met verschillende faciliteiten

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren. Verplicht telefonisch reserveren op 040 2012922. Consult vereist, als blijkt dat je niet geschikt bent voor de behandeling, krijg je je geld terug. 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag. Meer info: Toon je groupon bij aankomst op je telefoon of afgedrukt.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over De Huidspecialisten

De Huidspecialisten gaan verder dan skin deep. Natuurlijk kan je hier terecht voor een breed scala aan huid- en gezichtsbehandelingen. Maar ook tanden bleken, tatoeages verwijderen, permanente make-up en lip fillers behoren tot de mogelijkheden. De Huidspecialisten beschikken ook over een Wellness center, met faciliteiten van over de hele wereld. Heb je bijvoorbeeld wel eens een Kraxenofen geprobeerd? Deze behandeling vindt zijn oorsprong in de Oostenrijkse Alpen en onderscheidt zich door de kruidige toevoeging van Alpien hooi, waarvan de stoom zich weldadig langs je rug omhoog beweegt. Wat te denken van het Rasul ritueel? Deze Oriëntaalse behandeling bestaat uit het gebruik van klei op de huid, dat je afscrubt met zeezout, waarna je je afspoelt met een tropische regenbui.