Geen nieuwe meldingen

De Karpendonkse Hoeve

Één Michelinster: 5-gangendiner van de chef bij De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven (vanaf 2 personen)

Resterende tijd beperkt!
Kies optie

In een Notendop

Geniet van een gastronomisch diner bij dit restaurant dat al 40 jaar de trotse bezitter is van een Michelinster.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 79,99 voor een gastronomisch 5-gangendiner voor 2 personen
  • € 159,99 voor een gastronomisch 5-gangendiner voor 4 personen
  • € 229,99 voor een gastronomisch 5-gangendiner voor 6 personen

Zoals het een toprestaurant betaamt, werkt de keuken zo veel mogelijk met dagverse, seizoensgebonden producten en worden klassieke bereidingswijzen gecombineerd met innovatieve elementen. Wat er op je bord verschijnt blijft dus een verrassing, maar je kan ervan uitgaan dat het dik in orde is. Het gastronomische diner bestaat uit een voorgerecht, twee tussengerechten, een hoofdgerecht en een dessert.

De chef

Chef Rob van der Veeken nam in de loop van 2017 de scepter in de keuken van de Karpendonkse Hoeve over van Chef Peter Koehn, die nu na bijna 40 jaar van zijn pensioen geniet. Rob verdiende zijn sporen voorheen bij onder meer De Hofstee in Bladel en Da Vinci in Maasbracht. Zonder de traditionele keuken uit het oog te verliezen, hebben veel van zijn gerechten een innovatieve inbreng. Hij tovert geen fusion of kruisbestuiving op jouw bord maar laat je in zijn creaties de invloed van ‘de nieuwe wereld’ proeven.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 juni 2019 t/m 16 december 2019 op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen en 7, 8, 10, 14, 15, 22 en 29 juni; 6, 15, 22 en 29 juli, 5, 30 en 31 augustus en 5 en 20 september).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via karpendonksehoeve.nl/#reserveren, kies bij "Lunch/diner" voor "voucher", vul je gegevens in, kies bij "Extra's" voor "Ga verder zonder cadeaubon" en vermeld Groupon in het opmerkingenveld.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Betalen met dinercheques/-bonnen is niet mogelijk. Aanvang van het diner: uiterlijk 19.30 uur. Beperkte beschikbaarheid op vrijdag en zaterdag. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Karpendonkse Hoeve

Het met een Michelinster bekroonde restaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven is al 45 jaar een onomstreden begrip binnen de wereld van de haute cuisine. Authentieke gerechten uit binnen- en buitenland worden door de chef op innovatieve wijze omgevormd tot "een keuken" die thuishoort in de "nieuwe wereld". De gerechten zijn beïnvloed door de reizen naar andere landen maar ook zeker door internationale Guest Chefs die hun eigen culinaire handtekening hebben achtergelaten. Zo hoort bij elk gerecht dan ook een apart verhaal, een verhaal dat bij het serveren ook trots 'op tafel' komt. Behalve de smaaksensaties is het de gastvrijheid van de gastheren en -vrouwen en de vakkundigheid van de sommeliers die van een bezoek een onalledaagse ervaring maken. Door het bijzondere terras en buitengewone uitzicht op de Karpendonkse Plas vergeet je haast dat je je eigenlijk middenin de stad bevindt.

De Karpendonkse Hoeve

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.