Geen nieuwe meldingen
The deal you have selected is not available

De Klik Creatief

Louise de Colignylaan 445, Vlaardingen

Kennismakingsles schilderen bij De Klik Fotografie En Workshops in Vlaardingen

Kies optie

In een Notendop

Ontdek het schilderen met acrylverf tijdens deze kennismakingsles waarbij je 90 min. de tijd hebt om een schilderij te maken.

Over deze deal

  • Eén schilderles van 90 minuten
  • Voor 1, 2 of 4 personen
  • Inclusief materiaal

  • Proef de sfeer van het atelier en maak kennis met de kunst van schilderen
  • Terwijl je werkt aan een mini-schilderij

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0615 629 758 of via e-mail op c.giethoorn@hotmail.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: voor reserveringen gemaakt via Groupon, kan je je reservering annuleren of wijzigen tot 48 uur voor de aanvangstijd. Na dit moment heb je geen mogelijkheid om je reservering opnieuw te plannen en geen recht op restitutie in geld.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Klik Creatief

Fotografe Corina Giethoorn van De Klik Fotografie en Workshops in Vlaardingen is bijzonder creatief en haar passie voor fotografie is dan ook goed terug te zien in haar werk. Als je foto's laat schieten door Corina zorgt ze er vooral voor dat je je op je gemak voelt. Daarbij geeft Corina verschillende fotogafie- en schilderworkshops zodat ook jij je creatieve ei kwijt kan.