De Kloosterhoeve

Driegangendiner à la carte bij De Kloosterhoeve in Harmelen (vanaf 2 personen)

Tot 57% korting.
Kies optie

In een Notendop


Geniet van een voor-, hoofd- en nagerecht, alledrie vrij te kiezen van de inspirerende Kloosterhoeve-kaart.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor een driegangendiner à la carte voor 2 personen (waarde € 69)
  • € 44,99 voor een driegangendiner à la carte voor 3 personen (waarde € 103,50)
  • € 59,99 voor een driegangendiner à la carte voor 4 personen (waarde € 138)
  • € 89,99 voor een driegangendiner à la carte voor 6 personen (waarde € 207)

Geniet van een voor-, hoofd- en nagerecht, alledrie vrij te kiezen van de inspirerende Kloosterhoeve-kaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van huisgerookte zalm met komkommer en wasabicrème of een carpaccio met truffelmayonaise, parmezaan en rucola om te beginnen. Gevolgd door Smokey ribs met gemarineerde groenten en ketjapdip of ravioli van knolselderij en porcini met witte stoofpeer en bospaddenstoelen als hoofdgerecht. Sluit af met red velvet lavacake of misschien wel een crème brûlée van bitterkoekjes. De keuze is reuze en aan jou, neem vast een kijkje op de kaart voor volledige voorpret.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Beperkte geldigheid in december en januari, check eerst goed de beschikbaarheid voordat je de groupon koopt.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 6 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief bijgerechten en drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Er geldt een toeslag van € 1 voor de Zarzuela, € 2 voor de Groene Hart kaasplank, € 4 voor de tournedos en € 6,50 voor de Côte de Boeuf. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Kloosterhoeve


Aan het dorpsplein midden in het pittoreske Harmelen ontdek je de Kloosterhoeve, een café-restaurant in een monumentale stadsboerderij. Je kan hier terecht voor ontbijt en diner en alles wat daar tussenin zit. Een borrel met familie in één van de 6 zalen behoort tot de mogelijkheden net als het smullen van bijv. de Klooster Burger. In de zomer is het goed toeven op een van de vier terrassen. En qua bereikbaarheid zit het ook wel goed: de Kloosterhoeve ligt namelijk op minder dan 5 minuten rijden vanaf de A12 en heeft een gratis privé-parkeerplaats.

De Kloosterhoeve

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.