Geen nieuwe meldingen

Slijkplaat 6, Hoofdplaat

2 Michelinsterren: gastronomische driegangenlunch van de chef bij restaurant De Kromme Watergang

Kies optie

In een Notendop

Beleef een culinair middag-avontuur in het Zeeuwse Hoofdplaat waar de vermaarde Kromme Watergang maar liefst 2 Michelinsterren binnensleepte

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
Steffan
3 dagen geleden
Fantastisch, kan niet beter!
N
nicolette
12 beoordelingen4 beoordelingen
juli 18, 2020
Heel goed
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 24, 2020
Super......twas genieten Goede spontane bediening Persoonlijk onthaal door de kok Stijlvolle en verrassende gedekte tafel en gekozen borden ed
N
Nikolaus
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 6, 2020
Wir haben kurzfristig gebucht und den Gutschein an einem Wochentag problemlos eingesetzt. Es war ein wunderbares Erlebnis! Das Essen ist spitze - von asiatisch beeinflussten Vorspeisen bis zu Klassikern ganz neu interpretiert. Man kann dem Chef in der Showkitchen bei fast jedem Arbeitsschritt zusehen. Sehr zugewandtes und herzliches Personal, für jede Frage zu haben, überhaupt nicht eingebildet. Professionelle Weinberatung, Weine auch im Glas, Preise fair. Ein Team, das wirklich für seine Arbeit brennt.
C
Cindy
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 4, 2020
Super restaurant! Heel gezellig en zeer lekker. Een top ervaring!!
M
Mirella
2 beoordelingen1 beoordelingen
februari 26, 2020
Topservice, heerlijk eten en een warm gastvrij restaurant!
M
Monique
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 12, 2019
Super !
E
Ellen
6 beoordelingen1 beoordelingen
november 18, 2019
Service was perfect. Vriendelijk, gastvrij, deskundig
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Wie verse zeevruchten wil, kan de geur van een vismarkt trotseren, investeren in een garnalensloep of een dolfijn trainen om ze te vangen zonder ze zelf op te eten. Of laat het plukken van zeevruchten over aan de witte brigade van De Kromme Watergang.

Kies uit 3 opties

  • € 54,99 voor een gastronomische driegangenlunch van de chef voor 1 persoon
  • € 109,99 voor een gastronomische driegangenlunch van de chef voor 2 personen
  • € 219,99 voor een gastronomische driegangenlunch van de chef voor 4 personen

Schuif aan voor een Michelin-waardige lunch van 3 gangen. Het menu is op het moment van schrijven nog niet bekend - kan ook niet want de lunch is à la humeur du chef. Dagelijks tovert hij met zijn brigade iets unieks op je bord. Wat je kan verwachten zijn vis en zeevruchten, hierin is de keuken namelijk gespecialiseerd. De pareltjes uit de zee worden bereid met gezuiverd zeewater voor een authentieke en verse smaak. Alle producten zijn trouwens dagvers. De groenten en het fruit komen zelfs uit de biologische tuin voor de deur.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per reservering te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0117 348 696 of via e-mail op info@krommewatergang.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Alleen geldig voor lunch. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Kromme Watergang

De Kromme Watergang komt in veel (bucket)lijstjes voor dezer dagen. De fameuze uitspanning in Zeeuws-Vlaanderen vergaarde 2 Michelin-sterren en bovendien 18 GaultMillau-punten van de maximale 20.

Al 23 jaar staan gastvrijheid én stijlvol dineren hoog in het vaandel bij het stijlvolle restaurant in het Zeeuwse Hoofdplaat dat plaats 18 bezet in de lijst van Lekker 2019. Meesterkok/chef Edwin Vinke werd in 2011 door Gault & Millau uitgeroepen tot Chef van het jaar. En eigenaren Blanche Vinke en Eliza de Vos wonnen in 2013 de Natonale Hennessy Gastvrijheidsprijs. Niet voor niets want eenieder die het restaurant bezoekt, wordt als een koning/koningin ontvangen.

De Kromme Watergang

Restaurant