De Kromme Watergang

2 Michelin-sterren: gastronomisch 12-gangendiner van de chef, naar keuze incl. overnachting bij De Kromme Watergang

Kies optie

In een Notendop


De Kromme Watergang kreeg 2 Michelin-sterren toegekend vanwege koken “met precisie en persoonlijkheid” en ontving 18,5 GaultMillau-punten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Een Groupon Local Star!

Functie, uitwerking en combinatiekracht van ingrediënten is te leren, creativiteit, verfijning en ervaring niet - en juist die maken van die ingrediënten gedenkwaardige gerechten. Leer gastronomische artisticiteit ervaren De Kromme Watergang.

Kies uit 5 opties

  • € 139 voor 12-gangendiner voor 1 persoon
  • € 279 voor 12-gangendiner voor 2 personen
  • € 559 voor 12-gangendiner voor 4 personen

  • € 449 voor 12-gangendiner voor 2 personen incl. een overnachting + ontbijt
  • € 899 voor 12-gangendiner voor 4 personen incl. een overnachting + ontbijt

Maar liefst twaalf gastronomische gerechten ga je ervaren bij het bekroonde ‘kooktheater’ in Hoofdplaat: 12 smaaksensaties waar je de samenstelling niet van kent, enkel dat ze 2 Michelin-sterren waard zijn. Het menu is dan ook á la humeur du chef. Dagelijks tovert meesterkok Edwin Vinke met het andere keukenpersoneel weer iets unieks op je bord.

De keuken is gespecialiseerd in vis-, schaal- en schelpdieren die worden bereid met gezuiverd zeewater, voor een authentieke en verse smaak. Alle producten zijn in feite dagvers, de groenten en fruit komen zelfs uit de biologische tuin voor de deur.

De keuken van De Kromme Watergang is het hart van het bekroonde restaurant - de plek waar chef Vinke zich uitleeft en waar hij met beleving, gevoel en concentratie de meest verfijnde gerechten bereid. Verse ingrediënten worden zorgvuldig uitgezocht en verdwijnen vervolgens in de hoge pannen van Edwin.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m vrijdag en zondag (m.u.v. feestdagen). Let op: niet geldig op zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Bijkomende kosten: toeristenbelasting van € 1,25 p.p.p.n. bij een overnachting.
Reserveren: voor het diner verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0117 348 696 óf via e-mail op receptie@krommewatergang.nl en voor de opties met overnachting verplicht minimaal 48 uur van tevoren online op gr.pn/KrommeWatergang o.v.v. Groupon.
Meer info: het diner is exclusief drankjes. Bij een overnachting is ontbijt inbegrepen. Je kan niet kiezen in welke suite je overnacht, dit wordt ingedeeld o.b.v. beschikbaarheid. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Kromme Watergang


De Kromme Watergang komt in veel (bucket)lijstjes voor dezer dagen. De fameuze uitspanning in Zeeuws-Vlaanderen vergaarde 2 Michelin-sterren en bovendien 18 GaultMillau-punten van de maximale 20.

Al 23 jaar staan gastvrijheid én stijlvol dineren hoog in het vaandel bij het stijlvolle restaurant in het Zeeuwse Hoofdplaat dat plaats 18 bezet in de lijst van Lekker 2019. Meesterkok/chef Edwin Vinke werd in 2011 door Gault & Millau uitgeroepen tot Chef van het jaar. En eigenaren Blanche Vinke en Eliza de Vos wonnen in 2013 de Natonale Hennessy Gastvrijheidsprijs. Niet voor niets want eenieder die het restaurant bezoekt, wordt als een koning/koningin ontvangen.

De Kromme Watergang

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.