Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code MYSTERY en krijg tot 30% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

De La Porte Beauty

Marktplein 21, Uithoorn

Microdermabrasie-behandelingen bij De La Porte Beauty in Uithoorn

Kies optie

In een Notendop

Herstel kleine onzuiverheden als fijne rimpels, mee-eters, acne, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuring met deze behandeling.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor 1 microdermabrasie-behandeling (waarde € 50)
  • € 69,99 voor 3 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 150)
  • € 109,99 voor 5 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 250)

Een microdermabrasie-behandeling biedt een oplossing voor beschadigde en ongezonde huid. Het werkt fijne rimpels, mee-eters, acne, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen weg en maakt je huid frisser, gladder en zachter. De behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast.

Voor de behandeling wordt je huid intensief gereinigd en ontvet. Dan wordt het microdermabrasie-apparaat er bij gepakt. Deze heeft het meest weg van een pen en met deze pen gaat de specialist over je huid. Bij aanraking met de huid komen de kristallen in het apparaat in beweging en dit zorgt er voor dat de bovenste dunne laag van je huidcellen verwijderd worden. Als de behandeling afgelopen is, is je huid wat gevoelig en wordt deze gekalmeerd met een verkoelende spray en een verzorgende crème.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op delaportebeauty@gmail.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De La Porte Beauty

De La Porte Beauty is een specialist op het gebied van gezonde huid. De salon biedt behandelingen om op natuurlijke wijze vet te verliezen, de huid strakker te maken en onzuiverheden in je huid weg te werken. Het uitgangspunt van alle behandelingen is dat de klant letterlijk lekkerder in zijn of haar vel zit, doordat de huid weer gaat stralen.