Geen nieuwe meldingen

De Lamme Goedzak

Halsstraat 15, Breda

Onbeperkt spareribs of kibbeling beide met Kasteelbier, of lunch bij De Lamme Goedzak

Kies optie

In een Notendop

 • Naar keuze met fles Kasteelbier van 75 cl, keuze uit donker, tripple en brigand

 • Smakelijke lunch met soep en brood naar keuze, vergezeld met koffie of thee

 • Gastvrij restaurant met het beste van België op de kaart

 • Gelegen in hartje Breda

Over deze deal

Als de Belgische keuken een schouwspel zou zijn, vechten Vlaamse frieten, wafels en bier om de hoofdrol. Laat je inpakken door de nieuwe sterspelers op het toneel met een diner met onbeperkt Vlaamse ribbetjes(spareribs) of kabeljauw in bierbeslag (kibbeling) of een lunch met soep en brood bij De Lamme Goedzak.

Kies uit de volgende opties


 • € 24,99 voor een diner voor 2 personen met onbeperkt spareribs of kibbeling en proefglaasje Kasteelbier (waarde € 57,50)
 • € 46,99 voor een diner voor 4 personen met onbeperkt spareribs of kibbeling en proefglaasje Kasteelbier (waarde € 115)
 • € 29,99 voor een diner voor 2 personen met onbeperkt spareribs of kibbeling, proefglaasje Kasteelbier en 75 cl Kasteelbier (waarde € 72,50)
 • € 51,99 voor een diner voor 4 personen met onbeperkt spareribs of kibbeling, proefglaasje Kasteelbier, 75 cl Kasteelbier (waarde € 130)
 • € 34,99 voor een diner voor 2 personen met onbeperkt spareribs of kibbeling, proefglaasje Kasteelbier, 75 cl Kasteelbier en Brusselse wafel (waarde € 92,40)
 • € 54,99 voor een diner voor 4 personen met onbeperkt spareribs of kibbeling, proefglaasje Kasteelbier, 75 cl Kasteelbier en Brusselse wafel (waarde € 149,99)
 • € 14 voor een lunch bestaande uit een soep naar keuze en een broodje naar keuze inclusief koffie en thee voor 2 personen (waarde € 28,50)
 • € 26 voor een lunch bestaande uit een soep naar keuze en een broodje naar keuze inclusief koffie en thee voor 4 personen (waarde € 57)

Een avond in de Lamme Goedzak gaat vergezeld van onbeperkt spareribs op ‘t bord, samen met handgesneden friet en in de vrije hand een fles Kasteelbier van 75 cl en een proefglaasje Kasteelbier Rouge. De Vlaamse ribbetjes (spareribs) of kabeljauw in bierbeslag (kibbeling) worden onbeperkt aangevoerd, mits je natuurlijk eerst netjes je bord hebt leeggegeten. Je hebt bij de uitgebreidere opties bovendien keuze uit 3 soorten Kasteelbier: donker, tripple en brigand. Om je Belgische buffet af te sluiten en om het af te leren sluit je je avond af met zo’n watertandend lekkere Belgische wafel, heet van het ijzer.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/uZGvshaGXNR6MDR4Bfii/ej-700x424” alt=”© Groupon” width=470>

Heerlijk lunchen kan je er ook. Zo geniet je van een gloeiend hete, verse soep naar keuze met een broodje van de kaart naar keuze. Deze gaan vergezeld met een heerlijk bakkie koffie en thee.

De bieren komen van Brouwerij Van Honsebrouck, uit het Belgische Ingelmunster. Al vijf generaties lang houdt de familie Honsebrouck zich bezig met water, mout, hop en gist, in de volksmond ook wel bier genoemd. Elke lichting Honsebrouck bracht een aanvulling op het assortiment: denk aan de bekende Kasteelbieren, maar ook de lekkere zoete Kriek en Vlaamsch Wit komen van deze brouwerij.

De Lamme Goedzak


Neem een kijkje in de keuken van onze Zuiderburen waar het bier rijkelijk vloeit en de ongecompliceerde gerechten hoogtij vieren. Eén blik op de kaart vertelt dat de koks van De Lamme Goedzak hun taken als ambassadeur van het Belgisch erfgoed zeker serieus nemen. Zo worden de frieten handgesneden en zijn alleen de beste bieren van Brouwerij Van Honsebrouck op de kaart gezet. Gezelligheid is het resultaat van een mooie mix van onze beider landen en de gastvrijheid van Brabant.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen en carnaval).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@delammegoedzakbreda.nl of telefonisch op 076 532 92 07 o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes (m.u.v. de drankjes die per optie zijn inbegrepen). Niet inbegrepen bij de lunch is de Kingcrab-salade. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Lamme Goedzak