Geen nieuwe meldingen

De Lamme Goedzak

Halsstraat 15, Breda

Bierproeverij voor 2, 4 of 6 personen incl. hapjes bij De Lamme Goedzak

Kies optie

In een Notendop

Ga op verkenning door een stukje van de biercultuur van onze Zuiderburen in hartje Breda.

Over deze deal

Met een biertje is het net als met de zee: als ‘t schuimt, is er leven in de brouwerij. Zet je lippen aan het schuim van 5 Vlaamse karakterbieren die golven van smaak tijdens een levendige proeverij bij De Lamme Goedzak.

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor Bierproeverij voor 2 personen (waarde € 50)
  • € 48,99 voor Bierproeverij voor 4 personen (waarde € 100)
  • € 69,99 voor Bierproeverij voor 6 personen (waarde € 150)

Je ontdekt een stukje van de rijke Belgische biercultuur terwijl je de glazen afschuimt tijdens het proeven van 4 speciale Kasteelbieren, aangevuld met een vijfde verrassingsspeciaalbier. Je krijgt er ook enkele bierhapjes bij die verschillen per keer.

De bieren komen van Brouwerij Van Honsebrouck, uit het Belgische Ingelmunster. Al vijf generaties lang houdt de familie Honsebrouck zich bezig met water, mout, hop en gist, in de volksmond ook wel bier genoemd. Elke lichting Honsebrouck bracht een aanvulling op het assortiment: denk aan de bekende Kasteelbieren, maar ook de lekkere zoete Kriek en Vlaamsch Wit komen van deze brouwerij.

De Lamme Goedzak

Neem een kijkje in de keuken van onze Zuiderburen waar het bier rijkelijk vloeit en de ongecompliceerde gerechten hoogtij vieren. Een blik op de kaart vertelt dat de koks van De Lamme Goedzak hun taken als ambassadeur van het Belgisch erfgoed zeer serieus nemen. Zo worden de frietjes er handgesneden en staan alleen de beste bieren van Brouwerij Van Honsebrouck op de kaart. Gezelligheid is het resultaat van een mooie mix van onze beide landen.

Pride Week-deals

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes (m.u.v. de vermelde drankjes). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Lamme Goedzak