Geen nieuwe meldingen

Twee uur bowlen inclusief 20 of 40 bitterballen bij De Praeter nabij Bergen op Zoom (voor 2-12 personen)

Tot 70% korting.
11 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Kegel in twee uur tijd de pins en je vrienden letterlijk en figuurlijk van de baan en gooi tussen de beurten door een bitterbal in je mond.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als een ontwikkelde vakantiefoto bestaat het gooien van een strike uit één frame, wordt de uitvoering ervan in het donker gedaan en roept het altijd positieve reacties op, behalve bij die ene norse oom. Zie het licht bij eetcafé en bowlinghut De Praeter.

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor twee uur bowlen incl. 20 bitterballen voor 2-6 pers. (waarde € 50)
  • € 29,99 voor twee uur bowlen incl. 40 bitterballen voor 7-12 pers. (waarde € 100)

Nodig je vrienden of familie maar uit want met deze deal krijg je twee uur lang toegang tot je eigen bowlingbaan. Nadat iedereen zijn opvallend gekleurde schoenen heeft uitgezocht, voer je de namen in en kan het ‘serieuze’ bowlen beginnen. Terwijl je druk bent om de ene strike na de andere te gooien, krijgen jij en de rest - je rivalen op dat moment - ook nog 20 bitterballen geserveerd. Je kan ervoor kiezen om ze ook op dat gebied de baas te blijven en de ene na de andere bal op te eisen. Of je speelt het sportief en laat je fans onder het genot van wat bittergarnituur toekijken hoe jij de vloer met ze aanveegt. Veel fans? Met de tweede optie krijg je twee banen en het tweevoudige aantal bitterballen voor een twee keer zo gezellige avond.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0167 502 512.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Praeter

Eetcafé en bowlinghut De Praeter vind je in Nieuw-Vossemeer, op 21 autominuten rijden ten oosten van Roosendaal. De naam verraadt het al: je komt hier voor een gezellige avond met vrienden of familie. De gesprekken in het eetcafé voer je bijvoorbeeld wanneer je geniet van typische eetcafé-gerechten zoals varkenshaas-saté en spare ribs. Eenmaal opgeladen - met of zonder eten - is het tijd om richting de bowlingbanen te schuifelen. Het betreft vier 'touwtjesbanen' mét computerscore zodat je niet zelf doorlopend de rekensom van Strike + Spare hoeft te maken en uiteraard om valsspelen te voorkomen. Ook aan de kleintjes - en vrienden die niet tegen hun verlies kunnen - is gedacht met een goot die omhoog te klappen is. Voorkomt gutterballs en is de uitkomst voor een fijn avondje uit.

De Praeter

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Bowlen, Sport of buitenactiviteit