Geen nieuwe meldingen

3-gangenlunch + 3 amuses bij het met 15 GaultMillau-punten bekroonde restaurant De Saffraan

Resterende tijd beperkt!
Kies optie

In een Notendop

Bij De Saffraan kookt patron-cuisinier Kars van Wechem modern en creatief vanuit een Franse basis, op de klipper “Hoop op Welvaart’’.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Een Groupon Local Star!

Gastronomie draait om samenkomst: van uitmuntende kookbekwaamheid en creativiteit, van de verwachtingsvolle gast en artistieke smaakcombinaties en van een onvergetelijke totaalbeleving en 15 GaultMillau-punten. Komt allen tezamen voor een gastronomische lunch van 3 gangen bij De Saffraan.

Kies uit twee opties

  • € 49,99 voor een gastronomische 3-gangenlunch voor 2 personen
  • € 89,99 voor een gastronomische 3-gangenlunch voor 4 personen

Na je aankomst op de 100-jarige klipper “Hoop op Welvaart”, waarin het restaurant gevestigd is, krijg je 5 amuses als luxe start van je lunch. Daarna krijg je 3 gerechten, gekozen door de chef, die zoveel mogelijk bereid zijn met seizoens- en streekgebonden producten. De chef is een culinaire meester die bijzondere creaties op je bord zal leggen. Kies je voor de wijnproeverij-optie, dan krijg je bij iedere gang een passend glas wijn. Als je zin hebt in meer, heb je een uitgebreide wijnkaart tot je beschikking.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op zaterdag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht en uitsluitend telefonisch op 033 448 1753 o.v.v. Groupon. Reserveringen op andere wijze gemaakt, worden niet aangenomen
Meer info: exclusief drankjes. Lunchen kan van 12.00 uur tot 14.00 uur. Niet geldig i.c.m. andere acties. Betalen met dinercheques/bonnen is niet mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Saffraan

Op een bijzondere locatie - de meer dan honderd jaar oude klipper "Hoop op Welvaart" in Amersfoort - vind je restaurant De Saffraan. Dat de beste stuurlui aan wal staan, gaat niet op voor De Saffraan want in de kombuis staat patron-cuisinier Kars van Wechem. Eerder werkte hij aan de zijde van onder anderen culi-kanonnen Nico Boreas en Jonnie Boer. De gastronomische opvattingen van Van Wechem zijn helder en origineel, vanuit een Nederlandse basis met een verfijnde Aziatische touch. Iedere dag is hij samen met zijn team bezig met het verder ontwikkelen van smaken, bereidingstemperaturen en texturen en het perfectioneren van de gerechten, wat heeft geleid tot 15 Gault Millau-punten. Kers op de taart bij zoveel moois is natuurlijk een goed glas dat de gerechten perfect begeleidt. Vraag gastvrouw en sommelier Monique Korteschiel gerust om advies.

De Saffraan

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.